Porto Riko'da şiddetli deprem!

ABD'ye bağlı özerk Karayip adası Porto Riko'da 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 11.01.2020 17:29 GÜNCELLEME 11.01.2020 17:30 DÜNYA
Porto Riko'da şiddetli deprem!
Porto Riko'da şiddetli deprem!

ABD Jeolojik Araştırmalar Merkezi, depremin adanın güneyindeki Indios şehrinin 13 kilometre açığında, deniz tabanının 10 kilometre altında kaydedildiğini bildirdi.

 

Depremde can veya mal kaybı olup olmadığı henüz bilinmezken, Porto Riko Elektrik Enerjisi İdaresi deprem nedeniyle ülkenin güney sahilleri boyunca kesintiler meydana geldiğini duyurdu.

Ülke salı günü de şafak saatlerinde 6,4'lük depremle sarsılmıştı. Bir kişinin hayatını kaybettiği, 9 kişinin yaralandığı deprem,  elektrik ve su kesintilerine yol açmıştı.

 

 

Depremde aralarında okulların bulunduğu çok sayıda binada hasar oluşmuştu.

Hasarlı evlerine dönmekten korkan 2 binden fazla insan halen sığınaklarda ikamet ediyor.

YORUMLAR 4
  • said 4 yıl önce Şikayet Et
    harp, harbi kendini vuracak ehem.
    Cevapla
  • oğuz 4 yıl önce Şikayet Et
    harp diyen yotubede ergen videolarıyla bilgilenen cahil kesim görüyorsun dimi abii adamlar kendilerine'de çok fazla harp uyguluyor harp var gacın gacın ALLAH ıslah etsin nediyim :)
    Cevapla
  • Yuzdeelli 4 yıl önce Şikayet Et
    Ay tutulması ve ardından depremler...Fayların ayın çekim kuvvetiyle doğrudan ilgisi olmadığını iddia aden profesör unvanlı ateistler tv lerde masal anlatsın dursun.
    Cevapla
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    Komplo teorisine inanların mantığı ile işe bakarsak Tanrı Amerikayı, Amerika ise dünyayı cezalandırıyor. İnsanlarımız öyle şeylere inanıyorlar ki inandıkları şeyin hayattaki karşılığının tam olarak açıklaması budur. Maalesef insanlarımız her şeyi yaradan yeri göğün sahibi olan Allah'a değil de onun yaratıklarına tapar hale geldiler. Bu da televizyonlarda ve çeşitli internet sitelerinde hoca görünümlü din düşmanlarının Alla'hı ve peygamberini sorgulayıcı konuşmalar yapmalarından kaynaklanıyor.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR