Sayı giderek artıyor... Ölümcül virüs alarmı!

Çin’in doğusundaki Wuhan kentinde geçen ay ortaya çıkan gizemli virüsün etkilediği kişi sayısının, 45 olarak açıklanan resmi vaka sayısından çok daha yüksek olduğu belirtildi.

ABONE OL
GİRİŞ 19.01.2020 08:20 GÜNCELLEME 19.01.2020 10:07 DÜNYA
Sayı giderek artıyor... Ölümcül virüs alarmı!
Sayı giderek artıyor... Ölümcül virüs alarmı!

Tayland’da iki, Japonya’da ise 1 vakaya rastlanırken, İngiliz uzmanlara göre bu sayı 1700’e ulaşmış durumda. Çin’de gizemli virüsün yol açtığı solunum hastalığı yüzünden gerçekleşen ikinci ölümün ardından, ABD havalimanlarının Çin’den gelen yolcuları sağlık taramasından geçirmeye hazırlandığı bildirildi.

Dünya Sağlık Örgütü tarafından “2019-nCoV” adı verilen virüse ilk kez Çin’in orta kesimindeki Hubei vilayetinin merkezi Wuhan kentinde rastlanmıştı. Çin’de ay takvimine göre gelecek hafta yeni yıla girilecek ve yeni yılla birlikte başlayacak Bahar Bayramı’nda yaşanacak yoğun seyahat sürecinde salgının yayılmasından endişe ediliyor.

 

 

YORUMLAR 22 TÜMÜ
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    AKLINUZDA BULUNSUN Dünyada ölümcül bir virüs salgını olursa bu virüsü kapmış olan birkaç kişi ABD, İngiltere, Fransa, İsviçre, ve israilin başkentlerine gönderilirse, en kısa sürede bu hastalığın ilacı bulunur ve salgın ortadan kalkar.
    Cevapla
  • Isim isim 4 yıl önce Şikayet Et
    Seninde aklında bulunsun 12 aile dünya nüfusunun fazla olduğunun sikayetindeler sitedeki savaş tüm savaşlar dünya nufuslarinin azalmasını istedikleri içindir veled
    Cevapla
  • hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Buldukları her şeyi yiyorlar. Yine kim bilir hangi pisliği yediler de onun sancısını çekiyorlar...
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal haram demeden her şeyi yiyorlar onların taşıdığı virüsleri ve genleri de kendi vücutlarına sokuyorlar. Ondan sonra da herkese bulaştırıyorlar.
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Doğu Türkistan’ın ahı çıkar inşallah beter olsun o yamyamlar. Köpek festivali var diye köpekleri diri diri yakıyorlar yakmadıkalarını da dayaktan, sopadan öldürüp yiyorlar. Köpek balıklarının yüzgeçlerini kesip tekrar okyanusa bırakıyorlar niye ? bir tas çorba için. Şimdi kimse kalkıp buda onların medeniyeti omların kültürü demesin bu ne medeniyet nede kültür vahşiliktir bu vahşilik
    Cevapla
  • Yahudi 4 yıl önce Şikayet Et
    Tam Yahudi işi ha
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR