Terör örgütünün fuhuş tuzağı ortaya çıktı

Terör örgütü PKK/YPG mensuplarının El-Hol kampından kaçırdıkları DEAŞ'lı kadın teröristleri para karşılığı fuhuş için pazarladığı sonrasında parayı paylaşamadıkları için birbirlerini öldürdükleri öğrenildi.

ABONE OL
GİRİŞ 19.01.2020 11:08 GÜNCELLEME 19.01.2020 13:31 DÜNYA
Terör örgütünün fuhuş tuzağı ortaya çıktı
Terör örgütünün fuhuş tuzağı ortaya çıktı

Birçok defa DEAŞ ile işbirliği yapan terör örgütü PKK/YPG’nin, DEAŞ’lı kadınlarla ilgili gayriahlaki faaliyetler de yürüttüğü ortaya çıktı.

 

Güvenlik kaynaklarınca; son olarak çoğu Rusya uyruklu DEAŞ mensubu kadınların, Haseke yakınlarındaki El-Hol kampından kaçmalarını sağlayan PKK/YPG’li teröristlerce para karşılığı fuhuş için pazarlandığı bilgisi paylaşıldı.

İlk olarak DEAŞ’lı kadınların El-Hol kampından kaçmalarını sağlayan PKK/YPG’li teröristlerin akabinde Haseke'nin Kerifati Şarabin köyünde DEAŞ’lı 3 kadını pazarlayıp karşılığında 8 bin dolar aldıkları öğrenildi.

 

Teröristlerin, parayı işbirliği yaptığı terörist grubuyla paylaşmayı reddetmesi üzerine de aralarında kavga çıktığı ve kavgada DEAŞ’lı 3 kadını pazarlayan teröristlerin, parayı paylaşmak istemediği 7 PKK'lıyı öldürdüğü öğrenildi.

KAYNAK : Habertürk
YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • Urfa 4 yıl önce Şikayet Et
    Daeş 7 yaşından 70 yaşına kadar tüm kadınlara saldırdı . Yani terörist olsun sapık olsun adı ne olursa olsun Namusa göz dikenlere Allah lanet etsin
    Cevapla
  • Fikri 4 yıl önce Şikayet Et
    PKK leşlerinin cenazelerine gidenleride, onlarla iş tutup seçime girenleride pazarlasinlar..
    Cevapla
  • dr. 4 yıl önce Şikayet Et
    Terör,uyuşturucu ve silah Devletleri yönetenlerin illegal para kazanma yöntemleri olduğu için hiç kimse dur diyemiyor.Hepsi bilinçli ve organize yapılıyor.Kurbanlar hep sıradan insanlardan seçiliyor.Beynini kullanmayı öğren ey insanoğlu.
    Cevapla
  • Kasım 4 yıl önce Şikayet Et
    Devam çok iyi ne beklenirki
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Yenimi duydunuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR