Sarrac'tan çok çarpıcı Hafter açıklaması

Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti (UMH) Başbakanı Fayez es Sarrac, Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen Libya Zirvesi'nde desteklenen ateşkese bağlı kalacağını ancak darbeci General Halife Hafter ile doğrudan görüşmelerde bulunmayacağını söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 20.01.2020 17:05 GÜNCELLEME 20.01.2020 17:33 DÜNYA
Sarrac'tan çok çarpıcı Hafter açıklaması
Sarrac'tan çok çarpıcı Hafter açıklaması

Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti (UMH) Başbakanı Fayez es Sarrac, Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen Libya Konferansı sonrası bugün yeni açıklamalarda bulundu.

 

Darbeci Hafter tarafından kapatılan limanlarının kısa sürede açılması gerektiğini söyleyen Sarrac, zirvede desteklenen ateşkese bağlı kalacağını ancak Hafter ile doğrudan görüşmelerde bulunmayacağını belirtti.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 4
  • Aslan 68 4 yıl önce Şikayet Et
    Hafter sadece kukla amaçları Libya üzerinden Türkiye'ye el ense çekmek istedikleri türkiye'yi bir savaşın içine çekmek yeni bir cephe açmak istiyorlar ülkemiz çok güçlü ancak gücü doğru kullanmakta daha önemli yani sonuna kadar diploması daha mantıklı
    Cevapla
  • Birol 4 yıl önce Şikayet Et
    Normalde her zaman diplomasi tercih edilmeli. Lakin hafter savaş istiyor. Bence zaman kaybı diplomasi. Adı şavaş lordu. Bir an önce başı ezilmesi gerekir.
    Cevapla
  • Yakup 4 yıl önce Şikayet Et
    Haftere saglam bir tokat inmeden o limanlarda petrol kuyuları da açılmaaaz. O tokat bizden olmalııı
    Cevapla
  • Adam 4 yıl önce Şikayet Et
    Hafter'e iyi bi Osmanlı tokadı lazım o zaman aklı başına gelir veee yabancıların uşaklığını bırakıp kendi ülkesine sahip çıkar...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR