Dünyaca ünlü ABD'li şarkıcıdan Elazığ çağrısı

ABD'li dünyaca ünlü şarkıcı Della Miles, Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla Türkiye'nin acısını paylaştı. Bu paylaşımının ardından bir açıklama yapan Türkiye sevdalısı Della Miles, bölgedeki depremzedeler yararına gerçekleştirilecek herhangi bir konser etkinliğinde gönüllü olarak sahne alacağının sözünü verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 26.01.2020 11:39 GÜNCELLEME 26.01.2020 13:10 DÜNYA
Dünyaca ünlü ABD'li şarkıcıdan Elazığ çağrısı
Dünyaca ünlü ABD'li şarkıcıdan Elazığ çağrısı

Dünyaca ünlü şarkıcılar Michael Jackson ve Whitney Houston ile birlikte uzun yıllar aynı sahneyi paylaşan soul rock müzik sanatçısı Della Miles, Şubat ayı sonuna kadar ülkesi ABD ve Avrupa'da konser turnesinde olduğunu belirtip, "Mart ayından itibaren çok çok özlediğim Türkiye'ye döneceğim. O tarihten itibaren depremzedeler yararına düzenlenecek bir etkinlikte seve seve sahne almaya hazırım. Türk halkı beni bağrına bastı, kız kardeşleri, ablaları ve evlatları olarak gördüler. Ben de yaşanan depremden sonra onlar için elimden geleni yapmayı kendime bir borç bildim. Onun için yaraları sarmak adına sanatımla ve yüreğimle Türk halkının yanında olacağım" diye konuştu.

 

BARIŞ PINARINA DA DESTEK VERMİŞTİ

Miles, Barış Pınarı Harekatı sırasında kendi isteği ile Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesi sınırında sıfır noktasına gidip, çelik yeleğini giyerek hem vatandaşlar, hem de güvenlik güçlerine destek vermişti. Toplumsal duyarlılığıyla dikkat çeken Miles, Eskişehir İl Göç İdaresi'nin düzenlediği etkinliklerde de gönüllü olarak göçmen gençlerle şarkı söylerken, Konya'daki Şeb-i Arus törenlerinde de Yusuf İslam'a ait 'Bismillah' ve 'Mustafa' adlı İngilizce ilahileri seslendirmişti.

 
KAYNAK : DHA
YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • Vatan Bitlis 4 yıl önce Şikayet Et
    para ve iman kımde oldugu bellı degıl derler dogrudur.helal kardeşim
    Cevapla
  • Vatandaş3858 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu sözleri sanki biliyormuşcasına CHPKK, HDPKK, İP, SP için söylemiş. Kendisini tebrik ediyorum. İlk konserine gideceğim. Kendi ülkesine Vatanına düşman olan yukarıdaki piyonlara itham olunur.
    Cevapla
  • Konyalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Sözde vatanseverlere duyurulur helal sana
    Cevapla
  • GÖRELE... 4 yıl önce Şikayet Et
    kıldaroğlundan bin defa samimi...
    Cevapla
  • chpkk 4 yıl önce Şikayet Et
    müslüman ztn
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR