Koronavirüs karantina merkezinde esrarengiz ölüm

Koronavirüsünün yayıldığı Çin'in Wuhan kentinden tahliye edilen Japon vatandaşlarının gözetim altında tutulduğu tesiste çalışan bir kamu görevlisi ölü bulundu. Japon polisi, intihar ihtimali üzerinde duruyor.

ABONE OL
GİRİŞ 02.02.2020 10:29 GÜNCELLEME 02.02.2020 10:29 DÜNYA
Koronavirüs karantina merkezinde esrarengiz ölüm
Koronavirüs karantina merkezinde esrarengiz ölüm

Koronavirüsünün yayıldığı Çin'in Wuhan kentinden tahliye edilen Japon vatandaşlarının gözetim altında tutulduğu Japonya'nın başkenti Tokyo yakınlarındaki tesiste esrarengiz bir ölüm yaşandı.

 

Saitama eyaletindeki Ulusal Halk Sağlığı Enstitüsü'nde çalışmak üzere görevlendirilen 37 yaşındaki kamu görevlisi, dün sabah yerel saatle 10.00'da tesis önünde yere yığılmış halde bulundu. Polisin ismi açıklanmayan görevlinin binadan atlayarak intihar ettiği ihtimali üzerinde durduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.

KARANTİNA MERKEZİ

 

Şimdiye kadar 565 vatandaşını Wuhan'dan tahliye eden Japonya, Çin'den tahliye edilen ilk gruptaki bazı kişilerin semptom göstermemesine rağmen virüs taşıdıklarının anlaşılması üzerine, tüm tahliye edilenlerin tedbir amaçlı 2 hafta süreyle gözetim altında tutulacağını açıklamıştı. Olayın yaşandığı Ulusal Halk Sağlığı Enstitüsü Çin'den tahliye edilen Japon vatandaşlarının gözetim altında tutulduğu sağlık merkezlerinden biri olarak biliniyor.

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • علي 4 yıl önce Şikayet Et
    tüm ülkeler/ çapulcular tek derdi ıslah, kimsesizlere yetimlere vs yardım olan Türkiye aleyhine birleşmişti..yaa böyle işte.. Şimdi İYİLİĞİN TA KENDİS OLAN ALLAH TEALA Q tek tek fatura kesiyor.. bu saatten sonra hic kimse zalime karşı acitasyon yapmasin..delil Hud sure i celilesi 37. Ayeti kerime
    Cevapla
  • A günay 4 yıl önce Şikayet Et
    Zalim Çin Allah başınızdan belayı eksik etmesin yaptığınız zulümün yanınıza kar kalacağını mı sandınız Allah sizi bin beter etsin Amin
    Cevapla
  • lokman 4 yıl önce Şikayet Et
    koskoca çin ne hale geldi,,,bittiler, herkes kaçıyo..
    Cevapla
  • Mustafa Çoban 4 yıl önce Şikayet Et
    Bakin haberde diyor ki semptom olmamasina ragmen virusu tasiyor. Ee bizde o kadar cin ucagi indi kalkti kac gun 14 gun niye karantina da tutulmadi bu kisiler. Cok garip degil mi ?
    Cevapla
  • Harekiri 4 yıl önce Şikayet Et
    Japonsa intihar etmiştir, herhalde birine yanlış iğne yaptı kendini affetmiyor bu japonlar
    Cevapla
  • Celal 4 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış iğne yapanların hepsi intihar etse de çözüm degil. Türk japon farketmez. Yıllarca eğitimini alıp bir anlık dikkatsizlikle insanların hayatını kararıyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR