Çinli iş adamından gündemi sarsacak koronavirüs iddiası!

Ölümcül virüs tüm dünyayı tehdit ederken, korkunç iddialar gelmeye devam ediyor. Çinli iş adamı Guo Wengui, katıldığı bir televizyon programında, sadece Çin'in Hubei eyaletinde 50 binden fazla cesedin yakıldığını belirterek, ülke genelinde virüsle enfekte olan kişi sayısının 1.5 milyon olduğunu ileri sürdü.

ABONE OL
GİRİŞ 08.02.2020 20:47 GÜNCELLEME 08.02.2020 21:33 DÜNYA
Çinli iş adamından gündemi sarsacak koronavirüs iddiası!
Çinli iş adamından gündemi sarsacak koronavirüs iddiası!

Çin Ulusal Sağlık Komisyonu, Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede birçok ülkeye yayılan yeni tip koronavirüs (2019-nCoV) salgınında ölenlerin sayısı 723'e, virüsten etkilenelerin sayısı 34 bin 546'ya çıktığını açıkladı.

Ölümcül virüs tüm dünyada paniğe neden olurken, Çinli iş adamı Guo Wengui gündemi sarsacak bir iddia ortaya attı.

 

 

ŞOKE EDEN İDDİA: 50 BİN CESET YAKILDI

Bir televizyon programına katılan Çinli iş adamı Guo Wengui, Pekin yönetimini koronavirüs salgınına ilişkin gerçekleri gizlediğini iddia etti. Sadece Hubei kentindeki 49 krematoryumda 50 binden fazla ceset yakıldığını ileri süren Wengui, ülke genelinde virüsle efekte olan insan sayısının ise 1.5 milyon olduğunu ileri sürdü.

YORUMLAR 74 TÜMÜ
  • Klordioksit İnclns 4 yıl önce Şikayet Et
    . Evimde bulunan damacana su dezenfektanı olarak kullanmak için aldığım %21 sodyum klorid ve %5 sitrik asid bileşiminden oluşan klor dioksitten 19 lt lik damacana suya eklemiştim. Kısa süre önce tüm covid-19 belirtileri göstermeye başladım ancak belirtilerin hafif ilerlediğini fark ettim. Bu sefer 2.5 lt suya 25 damla bu bileşikten ekledim ve 3. gün sonunda tamamen belirtiler ortadan kalktı.
    Cevapla
  • Abdullah 2 yıl önce Şikayet Et
    nereden satın aldınız klordioksit i ?
    Cevapla
  • Klordioksit İnclnsn 4 yıl önce Şikayet Et
    Tamamen bir tesadüf te olabilir ancak sağlık bakanlığımızın bilim kurulu üyelerinin bu konuyu bir değerlendirmesi gerekir diye düşünüyorum. Belki de havuz ve şebeke suyu dezenfektanı olan klor dioksit gözümüzün önünde duran en basit çözümdür ve çok daha karmaşık olaylara odaklandığımızdan bu önümüzdeki çözümü göremiyoruzdur. Son olarak ben bir yan etkisini göremedim yaklaşık 1 senedir damacana su dezenfektanı olarak kullanıyorum. Her şeyin fazlası zehirdir normal içme suyunun bile suyun bile dozunda kullanılan her zehir ise ilaç olarak kullanılmaktadır.
    Cevapla
  • Ccclll 4 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaslar bir saglikci olarak bilinclenelim isterim,kit ulkemizde her yerde yokken neden satmisiz diye bir haber yayimlaniyor+hastanelerde bicok tani zaturre+asil gizli supheli denilen kisim cozulmeden nasil onlensin bulaşma, yani bilmeden belki pozitifiz ama hala tedavi yapiyoruz hizmet ediyoruz belkide farkinda olmadan milyonlarcasina biz bulastiriyoruz,bu kisim cozulmeden tedbir aliyoruz yada aldik demek cok hayal dunyasonda yasiyormusuz hissini uyandiriyor,sizcede boyle degilmi
    Cevapla
  • hıghlander 4 yıl önce Şikayet Et
    Ex vaka sayısı/enfekte oranı 1/1000 hatta 1/10000-100000 civarıydı bir kaç hafta önce...eğer bu iş adamınının söylediği küresel kartelin bir oyunu değilse,durum vahim çünkü ex oranı1/30 za çıkmış...DSÖ kırmızı alarm ilan etsin.
    Cevapla
  • Vahdettin Cakir 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu hastaligin asisini bulamazlarsa sene sonuna kadar cinli kalmaz
    Cevapla
  • Cocuk 4 yıl önce Şikayet Et
    Vallahami
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR