Eşinin kalbine girmek için yaptığı pes dedirtti

Rusya'nın Yakutsk kentinde Oleg Rezanov adlı adam, karısı için Sevgililer Günü'nde kar ve buz dolu 'kalp' şeklinde bir çukura kendini gömdürdü. Rezanov, karın altında eksi 35 derece sıcaklıkta 13 dakika kaldı.

ABONE OL
GİRİŞ 16.02.2020 10:39 GÜNCELLEME 16.02.2020 10:43 DÜNYA
Eşinin kalbine girmek için yaptığı pes dedirtti
Eşinin kalbine girmek için yaptığı pes dedirtti

Rusya'nın Yakutsk şehrinde kendine "Soğuğun Lordu" diyen 47 yaşındaki Oleg Rezanov, Sevgililer Günü’nde eşi için kendini kar ve buz dolu çukurun içine gömdürdü. Rezanov, kalp şeklinde açılmış çukurun içine üstünde sadece şortuyla ve kafasına havlu sararak uzandı.

 

Arkadaşları Rezanov’u üstüne kar atarak gömmeye başladılar. 13 dakika boyunca eksi 35 derecede kalan ve sadece hava alabileceği bir boşluk bırakılan Oleg Rezanov, gösterisini eşi İrina’ya ithaf etti.

Sağlık durumunun iyi olduğu gözlenen Rezanov, çukurdan yürüyerek çıktı. "Soğukların Lordu" daha önce de soğuk havada yaptığı gösterilerle biliniyor.

 

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • BİRİSİ 4 yıl önce Şikayet Et
    kadının yerinde olsam boşardım onu okurken utandım:P
    Cevapla
  • murat 4 yıl önce Şikayet Et
    manyak.............
    Cevapla
  • kevser 4 yıl önce Şikayet Et
    Ey islam! sen ne güzelsin
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Icmistir 5 litre votka usumez tabi
    Cevapla
  • Sadakat.. 4 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi böylesi bir olayı bizde bir erkek yapmış olaydı o kadın boşardı çünkü bizim bayanlara bu gibi şeyler ŞIMARIKLIĞIN alasını yapmaya vesile oluyor ve eşinin kıymetini bilmez bence güzel olmuş eşine sadakatini sevgisini göstermiş beğendim..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR