Yunanistan'da korku en üst seviyede! AB'yi acil toplantıya çağırdı

Türkiye'nin kapıları açmasıyla Yunanistan'dan bir son dakika hamlesi daha geldi. Yunanistan mülteci akınına karşı önlemler alınması için AB Dışişleri Bakanları Konseyine acil toplantı talebinde bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 29.02.2020 18:19 GÜNCELLEME 29.02.2020 19:41 DÜNYA
Yunanistan'da korku en üst seviyede! AB'yi acil toplantıya çağırdı
Yunanistan'da korku en üst seviyede! AB'yi acil toplantıya çağırdı

Basındaki haberlere göre, Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias, AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell ile telefonda görüştü.

Dendias, görüşmede, Borrell'i düzensiz göçmen meselesiyle ilgili bilgilendirdi ve AB Dışişleri Bakanları Konseyinin acilen toplanmasını talep etti.

Nikos Dendias, aynı konuya ilişkin ABD'nin Atina Büyekelçisi Geoffrey Pyatt ile bir araya gelmesinin yanı sıra Avusturya, Bulgaristan ve Kuzey Makedonyalı mevkidaşlarıyla da telefon görüşmeleri yaptı.

 

 

KAYNAK : AA
YORUMLAR 63 TÜMÜ
  • Ali ak 4 yıl önce Şikayet Et
    Taksicilerimiz otobüsler en az ücreti alsınlar bu bir vatani görevdir. Fırsatçılık yapmasınlar. Batının iki yüzlülüğü birkez daha tescillensin. Batı onların vatanını elinden aldı. Mültecileri batı bakmak zorunda. Biz ancak belli bir süre misafir edebiliriz
    Cevapla
  • Bora 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne olur da olsun kapılar kapatılmalı bir daha...
    Cevapla
  • Belfor group 4 yıl önce Şikayet Et
    Devletin acilen kararname Çıkarıp tüm mülteciler i çalıştırana ceza iş bulmazlarsa göç ederler Avrupa’ya iş veren şirketlere ceza verilmeli çalıştırmayın diye bak ozmana kalıyorlarmı ülkede hepsi 24 saat içinde Yunanistan sınırına akın ederler
    Cevapla
  • Belfor GROUP 4 yıl önce Şikayet Et
    Bütün Suriyeli mültecileri yollayın Avrupa baksın biz 8 yıldır bakıyoruz ev kiraları 2 katı oldu herşeye zam bu kadar insan iş gücü ama maaşlar düştü adamlar bedava ya çalışıyor Türkiye’de yerli vatandaş iş bulamıyor buluyorsada düşük. Maaş SGK bile yapılmıyor neden Suriyeli var çalışıyor tüm tekstillerde Suriyeli çalışıyor gittileri zaman hem maaşlar iyileşecek hem vatandaş SSK isteyecek İŞVEREN YAPMAK ZORUNDA KALACAK KAYIT DIŞILIK AZALACAK İSTİHDAM ARTACAK
    Cevapla
  • evlad-ı osmanlı 4 yıl önce Şikayet Et
    yazık bu insanlara. ey katil, sünni düşmanı esad--iran ! allah sizi kahreylesin. bu insanları yurtlarından etmeye ne hakkınız var?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR