'Öldü' deyip Ankara'yı suçladı! Miçotakis'ten kriz çıkartacak Türkiye açıklaması

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Amerikan CNN televizyonuna yaptığı açıklamada, Türkiye ve Avrupa Birliği (AB) arasında 2016 yılında yapılan sığınmacı anlaşmasının "Türkiye yüzünden öldüğünü" söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 08.03.2020 09:59 GÜNCELLEME 09.03.2020 09:14 DÜNYA
'Öldü' deyip Ankara'yı suçladı! Miçotakis'ten kriz çıkartacak Türkiye açıklaması
'Öldü' deyip Ankara'yı suçladı! Miçotakis'ten kriz çıkartacak Türkiye açıklaması

Avrupa'nın verdiği sözlerini tutmasının ardından Ankara göçmenlere Avrupa'nın kapılarını açtı. Türkiye'nin kararı sonrası panikleyen Atina yönetiminden ise yeni bir açıklama geldi.

 

Amerikan CNN International televizyonuna konuşan Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, Türkiye ve Avrupa Birliği (AB) arasında 2016 yılında yapılan sığınmacı anlaşmasının Türkiye yüzünden "öldüğünü" söyledi. Yunan Başbakan, "Suriye'de olanlar yüzünden Türkiye'nin anlaşmayı tamamen delmesi üzerine anlaşma öldü" ifadesini kullandı.

Miçotakis, "Avrupa'nın Türkiye'nin şantajlarına boyun eğmeyeceğini" ifade ederken "Krizi büyüten biz değiliz, sınırlarımızı koruyoruz" sözlerini sarf etti.

 
YORUMLAR 139 TÜMÜ
  • ben 4 yıl önce Şikayet Et
    aşağılık yunan ve Merkel avrupası hiç insan değilsiniz
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Kiryakos Miçotakis,Kaçan fetöcülere kuçak açtınız arkasından villalarda konaklatıp üst düzeyde baktınız, tüm bunların karşılığı ne kadar para aldınız?
    Cevapla
  • -o_o- 4 yıl önce Şikayet Et
    Ege denizinde botları batırmak cinayete teşebbüstür . İnsan olun biraz zavallı mahluklar . PKK 'lıları ve FETÖ'cüleri adeta yolllarına kırmızı halı serip , kapılarını ardına kadar açan Almaya ve diğer AB Ülkeleri . Konu mazlum Suriye'li mültecilere gelince canavarlaşıyorlar ve bizlere kendilerinin ne kadar İnsan haklarına değer verdiklerini kanıtlıyorlar . Gerçek yüzlerini görmüş oluyoruz bu sayede .
    Cevapla
  • AKP/MHP 4 yıl önce Şikayet Et
    Siz ne dünya politikasindan anlarsiniz nede ekonomiden. Siz hazir AB parasini yer yetmezse kredi cekersiniz. Akliniz olsa boyunuzdan büyük islere kalkismazsiniz. Bunu cok agir ödeyeceksiniz
    Cevapla
  • TÜRK 4 yıl önce Şikayet Et
    Ulan yaılan anlaşmaya sadece. TÜRKİYE mi uymak zorunda sen görevini ysp biz işimize geleni yaparız devri bitti artık şimdi birazda tadına avrupa baksın bakalım mültecilerin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR