Katar'dan kornavirüs kararı: İkinci bir emre kadar yasak! NATO karargahında da kırmızı alarm

Gelen son dakika haberine göre; NATO, Brüksel'de bulunan NATO karargahında görevli bir kişide koronavirüs tespit edildiğini duyurdu. Öte yandan Katar'da da, yeni tip koronavirüs nedeniyle ikinci bir duyuruya kadar eğitime ara verilirken, 14 ülkeden gelen tüm yolcuların geçici olarak ülkeye girişine yasak getirildiği duyuruldu. İran'da ise ölü sayısı 237'ye, vaka sayısı 7 bin 161'e yükseldi.

ABONE OL
GİRİŞ 09.03.2020 14:38 GÜNCELLEME 10.03.2020 07:40 DÜNYA
Katar'dan kornavirüs kararı: İkinci bir emre kadar yasak! NATO karargahında da kırmızı alarm
Katar'dan kornavirüs kararı: İkinci bir emre kadar yasak! NATO karargahında da kırmızı alarm

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve dünyaya yayılmaya devam eden coronavirüs (Covid-19) sebebiyle ülkeler tedbir kararlarını arttırdı.

 

ÖLÜ VE VAKA SAYISI ARTIYOR

Virüs salgını dünyaya yayıldıkça ölü ve vaka sayısı da artıyor. Dünya çapında ölü sayısı 3 bin 831'e, vaka sayısı ise 110 bin 90'a ulaştı. 62 bin 302 kişi de iyileşti.

 

NATO'DA KIRMIZI ALARM

NATO, Brüksel'de bulunan NATO karargahında görevli bir kişide koronavirüs tespit edildiğini duyurdu.

DOHA YÖNETİMİ HAREKETE GEÇTİ

Öte yandan Katar'da da, yeni tip koronavirüs nedeniyle ikinci bir duyuruya kadar eğitime ara verilirken, 14 ülkeden gelen tüm yolcuların geçici olarak ülkeye girişine yasak getirildiği duyuruldu. Katar Sağlık Bakanlığından yapılan son dakika açıklamasında ise, ülkede 3 kişinin daha salgına yakalandığını açıkladı. Bakanlık, virüs tespit edilenlerin sayısının son vakalarla birlikte 18'e yükseldiğini kaydetti. 

İRAN'DA ÖLÜ SAYISI 237'YE ÇIKTI

İran'da yeni tip koronavirüs nedeniyle 43 kişinin daha hayatını kaybetmesiyle ölü sayısı 237'ye, vaka sayısı 7 bin 161'e yükselirken, İran Yargı Erki Başkanı İbrahim Reisi, 70 bin mahkumun virüs tedbirleri kapsamında serbest bırakıldığını söyledi.

Birleşik Arap Emirliklerin'de de (BAE) 14 kişide daha koronavirüs tespit edildi. Böylelikle ülkedeki vaka sayısı 59'a çıktı.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • Uruz bey 4 yıl önce Şikayet Et
    iranda ölü sayısı inşallah suriyedeki zulüm bitene durmaz.
    Cevapla
  • vuslat 4 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH'ım Dünyanın sonunamı Geldik Tam Bir Felaket
    Cevapla
  • Mahmut Akar 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu virüs, tüm kefere ve işbirlikçileri münafıkların telefine sebep olsun inşaAllah.
    Cevapla
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    bunasıl bir zihniyet,nasıl bir dua bu,utanıyorum sizin gibi insanlardan,insanları dinine ırkına rengine göre ayırt etmek nedemek ya, herkes hitler olmuş.... iyi insan bu şekilde dua etmez... sizlerin içinde iyilik kalmamış,, biz böyle bir toplum olmamalıydık. Ağzınız var ve konuşabiliyorsunuz diye heraklınzıa geleni söylemeyin ,günlerdin haberlerin altındaki youmları okuyorum herkes bi beddua tutturmuş gidiyor,,, şuanda bizim ülkemizde rastlanmadı diye nekadar rahat konuşuyor millet allahım onada bulaştır bunaa bulaştır, odahaetti buda hakketti,ne güzel hayat,, inanın sizingibi insanlar bu vürüsden daha tehlikeli cehalet vürüsüne bulaşmışınız,,yazık size üzülüyorum
    Cevapla
  • erol 4 yıl önce Şikayet Et
    Virüsle dövüşen adamların ülkesi Türkiye. :))
    Cevapla
  • Yaş test 4 yıl önce Şikayet Et
    Test test twat
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR