Koronavirüsten İran'ı sarsan bir ölüm daha!

İran Devrim Muhafızları Ordusu komutanlarından Tuğgeneral Nasır Şabani, yeni tip Corona virüs (Kovid-19) nedeniyle yaşamını yitirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 13.03.2020 17:54 GÜNCELLEME 13.03.2020 21:47 DÜNYA
Koronavirüsten İran'ı sarsan bir ölüm daha!
Koronavirüsten İran'ı sarsan bir ölüm daha!

İran'ın yarı resmi Fars Haber Ajansı'na göre, Devrim Muhafızları Ordusu'na bağlı Tahran'daki Sarallah Karargahı'nın eski komutan vekili Tuğgeneral Şabani, Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybetti.

 

 

Tuğgeneral Şabani, İran-Irak savaşının yaşandığı 1982 yılında başladığı askeri kariyerinde, İmam Hüseyin Askeri Üniversitesi Komutan Yardımcısı da dahil olmak üzere çeşitli görevlerde bulunmuştu.

 CAN KAYBI 514'E YÜKSELDİ

 

 

Çin ve İtalya'nın ardından en çok can kaybının yaşandığı İran'da, Corona virüs ilk kez 19 Şubat'ta Kum kentinde tespit edilmiş, ardından tüm eyaletlere yayılmıştı. 

Ülkede Corona virüse yakalananların sayısı 11 bini aşarken can kaybı 514'e yükseldi. Kovid-19 teşhisi konulanlardan 3 bin 529 kişi ise iyileşerek taburcu edildi.

İran'ın eski Vatikan Büyükelçisi ve ülkenin önde gelen din adamlarından Hadi Hüsrevşahi, Düzenin Maslahatını Teşhis Konseyi Üyesi Muhammed Mirmuhammedi, eski Şam Büyükelçisi Hüseyin Şeyhulislam ve Tahran Milletvekili Fatma Rehber de yeni tip Corona virüs nedeniyle hayatını kaybetmişti.

YORUMLAR 20 TÜMÜ
  • türkoğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    hani ilacı bulmuşlardı? bunlar hep hava-civa,bulsalardı komutanlarını kurtarırlardı herhalde.
    Cevapla
  • Ferşat 4 yıl önce Şikayet Et
    Türbe demirlerini yalamaya gidememiş Suriye de ki Müslüman katliamlardan dolayı.......
    Cevapla
  • Türk Vatandaşı 4 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman düşmanı münafıklar bir bir cehenneme yollanıyor Allah'ın izniyle.
    Cevapla
  • Candan 4 yıl önce Şikayet Et
    "Bana öyle merdiven yapın ki ben İbrahim'in (ona selam olsun) ilahına çıkayım" diyen ve ilahlık taslayan zalim "nemrut" alçağı da bir sivrisinekle ölmüştür. Korona Allah'ın görünmeyen ordularındandır. Bu zalim alçak şii illetinin baş mensupları da bu yoldadır. İnşaallah çin, rusya, abd ve avrupalı zalim alçakların da sonu gelecek. Zalimler için yaşasın cehennem. Allah'ım sen bizleri bu korona illetinden de muhafaza et. Amin. Subhanake yaa Rabbi sen yüceler yücesisin. Her şeye kadirsin.
    Cevapla
  • Mehmet Emin 4 yıl önce Şikayet Et
    Alma mazlumun ahini ,cikar aheste aheste.... Atesi bol olsun...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR