Fransız parlamenter isyan etti: Bunu Müslümanlar yapsa günlerce konuşurduk

Vaka sayısının 16 bin 18'e, can kaybının 674'e yükseldiği Fransa'da korku devam ederken Evanjelist kiliseye bağlı bir grubun kritik bölgede toplantı yapması büyük tepki aldı.

ABONE OL
GİRİŞ 23.03.2020 18:32 GÜNCELLEME 23.03.2020 18:46 DÜNYA
Fransız parlamenter isyan etti: Bunu Müslümanlar yapsa günlerce konuşurduk
Fransız parlamenter isyan etti: Bunu Müslümanlar yapsa günlerce konuşurduk

Fransa Parlamentosu Üyesi Jean-Luc Mélenchon bu akıldışı olaya sert tepki gösterek" Evanjelist kiliseye bağlı bir grup, yüksek derecede koronavirüs bulaştırma riskine rağmen Mulhouse'da bir toplantı gerçekleştirdiler. Bunu Müslümanlar yapsa günlerce konuşurduk" ifadelerini kullandı.

 

İZİNSİZ DIŞARI ÇIKMANIN CEZASI 150 AVRO

Fransızların dışarı çıktıklarında, İçişleri Bakanlığının internet sitesinden sağladıkları ve mazeretlerini bildiren belgeyi yanlarında bulundurmaları, kontrol durumunda polise teslim etmeleri gerekiyor. Bu kurala uymayanlara 150 avro ceza veriliyor.

 

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 62 TÜMÜ
  • Stratejiokulu 4 yıl önce Şikayet Et
    150 birim, 150 taş yani 150 lira ! Biz hizmet ederiz onlar gelir 150x6 = 900₺ ile mutlu mesut istediğini alır, kur farkından dolayı
    Cevapla
  • halim 4 yıl önce Şikayet Et
    Amacın nedir anlamadık 32 ülkenin parası ile benim param bir olsun diyorsun öylemi lafla olmuyor kardeş çok çalısmamız lazım algı yapmayın boş beyinler
    Cevapla
  • Gölge 4 yıl önce Şikayet Et
    ona da bunu Bir Söyleren var.. Kurban olduğum
    Cevapla
  • Ömer okumuş 4 yıl önce Şikayet Et
    150 avro olayını burada da yapalım bir Allah'ın kulu kalmaz..
    Cevapla
  • Kürşat 4 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi yalan Virüs mirüs! İsrail’in işgal hareketi devam ediyor! Kudüs’ü kaybetmek üzereyiz! Dünya tek bir yöne odaklanmış (VİRÜS)!!! Gözleri kör olmuş herkesin!!!
    Cevapla
  • MUAZ 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne saçmalıyorsun sen ya!..
    Cevapla
  • Çözüm 4 yıl önce Şikayet Et
    Dışarıda gezeceksiniz, belki virüslüsünüz, sağa sola dokunacak, özgürce yerlere tüküreceksiniz, binlerce insanlara virüs bulaştıracaksınız, ceza olarak 150 euro öylemi ! İNSAN HAYATI BU KADARMI UCUZ EY AVRUPA ! Bir telefon hattı kurarsın ne ihtiyaçları varsa yaşlı vatandaşların adresine teslim edersin. Olayı tatlıya bağlamak varken cezaya bedel koyacak kadar ucuz değildir insan.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR