Belçika'da sokaklar çöpten geçilmiyor

Koronavirüs nedeniyle sokağa çıkma yasağı uygulanan Belçika'da, yol kenarlarına bırakılan çöplerin toplanmadığı ve etrafa saçıldığı görüldü.

ABONE OL
GİRİŞ 25.03.2020 12:18 GÜNCELLEME 25.03.2020 12:18 DÜNYA
Belçika'da sokaklar çöpten geçilmiyor
Belçika'da sokaklar çöpten geçilmiyor

Belçika'da, koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Ülkede süpermarket, eczane, bankaya gitmek ya da acil durumlar dışında evden ayrılmak yasak.

 

HER YER ÇÖP DOLU

Belçika'da yaşayan bir vatandaşımız, çektiği videoda sokakların halini gözler önüne serdi. Avrupa'nın göbeğinde çöplerin etrafa saçıldığı ve görevliler tarafından kaldırılmadığı görüldü.

 

"DEVLETİNİZLE GURUR DUYUN"

Videoyu çeken kişi, sokaklarda ilaçlama yapılmadığını da ifade ederek, "Türkiye'dekiler! Herkesten şikayet etmeyin, her şeyden şikayetçi olmayın. Burası Avrupa'nın baş şehri Belçika. Bırakın sokaklarımızı ilaçlamayı, gördüğünüz gibi çöplükten geçilmiyor. Çöplerimiz dahi toplanmadı. Halinize şükredin, devletinizle gurur duyun." diye konuştu.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • Suat 4 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa demirden değil kağıttan kale derdim kimse inanmazdı işte avrupa ve avrupa gerçekleri, Covid19 salgını bitince inşallah avrupada hiçbir şey eskisi gibi olmaz.
    Cevapla
  • mami57 4 yıl önce Şikayet Et
    Aynen kardeşim ağzına sağlık helal olsun sana kardeşim güzel tespitin için bizimkileri de rahat sıkıyo
    Cevapla
  • isimsiz 4 yıl önce Şikayet Et
    avrupa yaşıyanlar neden türkiyeye gelmiyorsunuz bırakın bu boş sözleri
    Cevapla
  • k.yildirim 4 yıl önce Şikayet Et
    Elhamdulillah. Devletimiz var olsun.
    Cevapla
  • İzmirli Ahmed 4 yıl önce Şikayet Et
    Biz en başta ; Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere, Sağlık Bakanımız Fahreddin KOCA ve diğer bakanlarımız ve idarecilerimizle iftihar ediyoruz. Allah hepsinden razı olsun. Türkiye'miz dünyanın en çok parlayan yeni yıldızı. Cenab-ı ALLAH ; Vatanımızı ve Milletimizi ve Devletimizi ve daim ve kaim eylesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR