Fransa'da 16 yaşındaki genç kız koronavirüsten öldü! Kız kardeşi kahreden detayı açıkladı

Fransız haber sitelerinin bir çoğunda bugün 16 yaşındaki Julie A. adlı Parisli genç kızın gülen fotoğrafı yer aldı. Julie, ülkede koronavirüsün en genç kurbanı oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 27.03.2020 15:58 GÜNCELLEME 27.03.2020 17:59 DÜNYA
Fransa'da 16 yaşındaki genç kız koronavirüsten öldü! Kız kardeşi kahreden detayı açıkladı
Fransa'da 16 yaşındaki genç kız koronavirüsten öldü! Kız kardeşi kahreden detayı açıkladı

Kız kardeşi Manon, Julie'nin ölümünün herkesin Kovid-19 riski altında olduğunu gösterdiği uyarısında bulundu.

 

"HASTALIĞI YOKTU"

La Parisien gazetesine konuşan Manon "Julie'nin geçen hafta hafif bir öksürüğü vardı ve hafta sonuna doğru balgamla birlikte kötüleşti. Pazartesi doktora gitti ve solunum bozukluğu teşhisi konuldu. Geçmişte belirli bir hastalığı yoktu" dedi.

 

Juile daha sonra hastaneye kaldırıldı ve Salı gecesi solunum cihazına bağlandı. Ancak akciğerleri iflas ettiğinden artık çok geçti.

Kız kardeşi Manon ayrıca "Bunun sadece yaşlıları etkilediğini düşünmeyi bırakmalıyız. Kimse bu virüse karşı yenilmez değil" diye konuştu.

YORUMLAR 24 TÜMÜ
  • özlüsöz 4 yıl önce Şikayet Et
    gençler haber doğru. laParisien gazetesinde yayımlanmış. Gençler korksun diye yapılan asparagas bir haber değil. Cidden gençler de ölmeye başladılar.
    Cevapla
  • Seçkin H.osmanoglu 4 yıl önce Şikayet Et
    ...vakaların çoğunlugu istanbul da diye biliyoruz,veya başka şehirlerde de var diye ima edilirken, neden sadece rize kendirli ve bi kaç köyü karantinaya alındı haberleri ulusal medyada yapılır, vakaların ve ölümlerin çok olduğu istanbulun hic bi semti karantinaya alınmamışken, bi algı mi oluşturuluyor anlamak istiyoruz... elbette tüm tedbirlere sonuna kadar uyulması gerektiğine de inanırız.!?! ....
    Cevapla
  • Abdullah64 4 yıl önce Şikayet Et
    Istanbulda 5 bin kişi olsun. 3 binde biri hasta demek. bin nufuslu bir koyde 20 kisi hasta olsa ellide biri demek. 3 bin nere 50 nere. Hem istanbulu kapatmanin fatutasi agir olur. Belediye onlemlerini almiyor
    Cevapla
  • Durum ciddi 4 yıl önce Şikayet Et
    Bodrumda insanlar ammann gari nolivirece olugide bişsecik olmaz deyipduru ....o birsey olmaz deyip dikkat etmeyenlerin yakınları hastalanmadıği sürece bu kafayla giderler cahiller çook bana bisey olmaz biz oraliyiz buraliyiz yok durum ciddi arkadaşlar
    Cevapla
  • Pazarlar bulaşıcı 4 yıl önce Şikayet Et
    Adiyamanda semt pazarı haril haril insan doluydu dun perşembe pazarina bir baktim vallah çok tırstım hemen kaçtim. Bence en bulaşici yer bu gunluk semt mahalle pazarlaridir. Çunku kalabalik bir birine çok yakin ve baya hareketli ve yuzde 20-30 gibi ancak düşme vardi millet baya pazarinda yuzde seksen kalabalik vardi.
    Cevapla
  • hollandadan 4 yıl önce Şikayet Et
    disari cikma yasagi olsun sadece ise gidecekler ve her aile ferdinden bir kisi arisveris yapsin onun haricinse yasak olsun disari cikmak aile akrabalara girmek dahi yasak olsun en fazla 3 kisi bulunsun bir yerde 1.5 metre mesafeyle
    Cevapla
  • anadolu ligi 4 yıl önce Şikayet Et
    zaten şuan öyle yapılıyor
    Cevapla
  • Parasz_Evde_Durulmz 4 yıl önce Şikayet Et
    Herkes evde dursun diyorsun. Çok güzel söylüyorsun ama ben de öyle isterim. inan ki kredi kartına yatıracak parayı birileri versin bana inan bahçeye bile çıkmam.
    Cevapla
  • Türkiye’den 4 yıl önce Şikayet Et
    Yazmak kolay 80 milyonu uygulamak önemli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR