Koronavirüsü yenen dünyadaki en yaşlı hasta

İran'ın Kum kentinde yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalanan 106 yaşındaki hastanın 14 günlük tedavisinin ardından tamamen iyileştiği bildirildi. Kum kentindeki 106 yaşındaki hastanın "Kovid-19'u yenen dünyadaki en yaşlı hasta" olduğu düşünülüyor.

ABONE OL
GİRİŞ 04.04.2020 13:48 GÜNCELLEME 06.04.2020 09:38 DÜNYA
Koronavirüsü yenen dünyadaki en yaşlı hasta
Koronavirüsü yenen dünyadaki en yaşlı hasta

Kum Sağlık Bilimleri Üniversitesinin sosyal medya hesabından yapılan yazılı açıklamada, Furkani Hastanesinde Kovid-19 tedavisi gören 106 yaşındaki bir erkek hastanın iyileşerek taburcu edildiği belirtildi. 

 

Açıklamada, hastanın 14 gün boyunca tedavi gördüğü vurgulanarak, tedavi sürecine ilişkin ise bilgi verilmedi. 

Kum kentindeki 106 yaşındaki hastanın "Kovid-19'u yenen dünyadaki en yaşlı hasta" olduğu düşünülüyor.

 

YAŞLILAR DA HASTALIĞI YENİYOR

Salgında, en yüksek risk grubunu oluşturan 80 yaş üstü hastalar da koronavirüs tedavisinin ardından tamamen iyileşebiliyor.

Simnan eyaletinde 103 yaşında Haver Ahmedi adlı kadının, Bem kentinde 91 yaşındaki hasta ile Kum kentinde 90 yaşındaki kadının da hastalığı yendikleri açıklanmıştı.

KAYNAK : AA, İHA
YORUMLAR 26 TÜMÜ
  • mihrac 4 yıl önce Şikayet Et
    aslan maşallah dayıya
    Cevapla
  • Demir 4 yıl önce Şikayet Et
    Azîz değerli arkadaşlar bu neyi gösteriyor o virüs dediğimiz şey o da Allahın izniyle hareket ediyor yoksa 106 yaşında ki adami öldürür. Kime soylesek kesin öldürur der. Demek oluyor ki sebepler sadece birer perde Arkada iş gören Allah ve sebepleride yaratan yine Allah. Kör, sağır , şuursuz, kudretsiz, ilimsiz olan o zerre nasıl öldürsun...
    Cevapla
  • TuncTunc 4 yıl önce Şikayet Et
    Alin i$te aradiginiz Plazma kani..Bu amca her ay bir iki litre kan versin.-)
    Cevapla
  • katibb 4 yıl önce Şikayet Et
    hemde plazmanın dedesi ..
    Cevapla
  • Cengiz oksakli 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim sen herseye kadirsin seni bileni senSenin yasatma kudretinle sararsin guzel turkiyemdeki hastalarinida kudretinle sar 've yasat ALLAHIM CC amin amin amin
    Cevapla
  • melik 4 yıl önce Şikayet Et
    İhtiyarları bilmemde , beni az kalsın gebertiyodu, zor iyileştim.Halaa da sanki ara sıra yokluyor gibi, boğazım ve kulaklarım yanıyor ara ara.Virüs vucuda girdimi çıkmıyomu nedir, en ufak fırsatta tekrar saldırıyor sanki.Gerçekten iğrenç bi hastalık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR