İsviçre'de Koronavirüs'e karşı lüks yaşam konspeti

İsviçre'de Koronavirüs'e karşı lüks yaşam konseptli karantina evleri kiralanıyor. Kişilere, ailelere 2-3 haftalığına kiralanan lüks evlerin günlük ücreti ise bin 900 euro. Bunun yanı sıra tesis, ücreti 4 bin lirayı bulan Koronavirüs testini de yapıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 05.04.2020 15:38 GÜNCELLEME 05.04.2020 15:38 DÜNYA
İsviçre'de Koronavirüs'e karşı lüks yaşam konspeti
İsviçre'de Koronavirüs'e karşı lüks yaşam konspeti

Dünya Koronavirüs'ün aşısını, tedavisini bulmaya çalışırken, hastalık ile ortaya çıkan karantina endüstrisi de ilginç bir hal aldı. İsviçre'de bir firma, müşterilerine lüks karantina hizmeti vermeye başladı.

 

Salgından korunmak için lüks hizmet vermeye başlayan firma, dolgun hizmet paketleri ile oldukça yüksek bedellere ev kiralıyor.

 

YÜKSEK FATURA

Hedef kitlesi zengin İsviçreliler olan firma, misafirlerine lüks hizmet paketi sunuyor. Market alışverişinden doktor kontrolüne, odada virüs testinden spor imkanlarına kadar pakette bir çok hizmeti verecek olan firma, odayı günlük bin 900 euro'ya kiralıyor. Bunun yanı sıra fiyatı 4 bin lirayı bulan Koronavirüs testi de ücretli hizmetlerden biri.

TESİSİN YÜZDE 70'İ DOLDU

Özellikle 2-3 haftalık uzun konaklamalı müşterilere kapılarını açan 42 daireli apartman, Kovid-19'u fırsat bilerek fiyatlarını artırdı. Firmadan yapılan açıklamaya göre lüks konseptli apartmanın doluluk oranı şimdiden yüzde 70'i aştı.

Apartman hizmetleri veren Le Bijou firmasının kurucusu ve üst düzey yöneticisi Alexander Hubner bu sistemin oldukça anlamlı olduğunu düşünüyor. Hubner “Eğer İsviçre’deyseniz ve kendinizi karantinaya almak istiyorsanız bulabileceğiniz en iyi teklif bu.” diyor.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • Fakir 4 yıl önce Şikayet Et
    900 yaziyoya layy
    Cevapla
  • furkan 4 yıl önce Şikayet Et
    yok, belki dedim insanlar akıllanır, birilerinin 10 yıldır yurtsuz ve bi çare gezdiğini görür, kendi yer ama garibana da yedirir, ama yok, değişen bir şey olmuyor, birey olarak biz uyansak bari, toplumlar uyumaya devam ediyor.
    Cevapla
  • mustafa kara 4 yıl önce Şikayet Et
    merak etmeyin birinin testi negatif çıkar ama virüslü olur ardından içerde herkese bulaştırır,bu virüs boğaz seçmiyor herkese bulaşıyor ve farklı yöntemleri var...
    Cevapla
  • halk 4 yıl önce Şikayet Et
    bu otele Azrail girebiliyormu onun bir tedbiri varmı
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    yok kapida bekciler varmis iceri almiyorlar
    Cevapla
  • fakir 4 yıl önce Şikayet Et
    karnımızı doyurdukta günlüğü 900 euroya otel kiralacaz vay ...
    Cevapla
  • rpger 4 yıl önce Şikayet Et
    900 de değil 1900
    Cevapla
  • İzmitli 4 yıl önce Şikayet Et
    1900 euro güzel kardeşim nasıl sinirlenmişsen haberi bile gelişi güzel okumuşsun
    Cevapla
  • vatan evladı 4 yıl önce Şikayet Et
    1900 euro kardeş. Adamlar sadece dünyayı düşündükleri için bin de verir on bin de.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR