Çarpıcı açıklama: Rusya ile boşanmayı düşünmüyoruz!

Suudi Arabistan Enerji Bakanı Abdülaziz bin Selman, ülkesinin Rusya ile ilişkilerini "ailevi" olarak nitelendirdi. Selman, iki ülkenin farklılıklarını çözebileceğini belirtti.

ABONE OL
GİRİŞ 15.04.2020 18:23 GÜNCELLEME 15.04.2020 18:49 DÜNYA
Çarpıcı açıklama: Rusya ile boşanmayı düşünmüyoruz!
Çarpıcı açıklama: Rusya ile boşanmayı düşünmüyoruz!

Suudi Arabistan Enerji Bakanı Abdülaziz bin Selman, ülkesinin Rusya ile ilişkilerini "ailevi" olarak nitelendirirken, iki ülkenin farklılıklarını çözebileceğini ve Riyad'ın Moskova ile "boşanmayı" planlamadığını vurguladı.

 

 

Suudi bakan, Bloomberg'e verdiği röportajda, Rusya ile OPEC+ anlaşması konusunda geçen mart ayında yaşanan anlaşmazlığı her ailede yaşanabilen ama onu daha güçlü yapan görüş ayrılıklarıyla karşılaştırdı.

"BU AİLE GÜÇLÜ BAĞA SAHİP"

 

 

Bakan bin Selman ek olarak, "Buna boşanma demezdim. Her ailede olduğu gibi fertler arasında görüş ayrılıkları olur. Ama genel olarak aileler ipliğini pazara çıkarmaz, tüm anlaşmazlıklar her zaman çözüme kavuşturulur. Biliyorsunuz her şey aile bağlarının ne kadar güçlü olduğuna bağlı. Bu aile güçlü bağa sahip." sözlerini kullandı.

"Anlaşmazlıkların aşılması her bir aileyi daha da güçlü yapıyor. Yani dediğim gibi biz aileyiz. Ve bir aile olarak artık gelecekte ortaya çıkabilecek olası anlaşmazlıklara karşı daha dayanıklıyız" ifadelerini kullanan Bakan, "Yani hayal kırıklığına uğrattıysam özür dilerim ama boşanmaya ihtiyacımız yok" diye ekledi.

YORUMLAR 17 TÜMÜ
  • Türkiye'm 4 yıl önce Şikayet Et
    Suudi Arabistan batıyor abi çatır çatır batıyor ümmete yaptığınız kötülüğün cezasını hem bu dünyada hem ahirette hesabı var çekeceksiniz
    Cevapla
  • Neco 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir yastıkta kocayın. Ahirette de beraber olursunuz inşallah
    Cevapla
  • n t 4 yıl önce Şikayet Et
    siz adam değilsiniz
    Cevapla
  • Trabzonlu 4 yıl önce Şikayet Et
    bunlarada koca dayanmıyor
    Cevapla
  • Ferdi 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunların hepsinin adında Selman niye var soyadlarımı Selman nedir anlamadım ki. Arabistan tez zamanda suudlardan kurtulur inş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR