Kim Jong-un fotoğraflarında dikkat çeken detay!

Öldüğü yönünde iddialar ortaya atılan Kuzey Kore lideri Kim Jong-un fabrika açılışında ortaya çıktı. Servis edilen fotoğraflardan birinde Kim'in arkasındaki afişte dünün tarihinin yer alması "Fotoğraflar eski" tartışmalarını da bitirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 02.05.2020 17:34 GÜNCELLEME 02.05.2020 17:34 DÜNYA
Kim Jong-un fotoğraflarında dikkat çeken detay!
Kim Jong-un fotoğraflarında dikkat çeken detay!

Uzun süredir kamuya açık alanda görülmediği için, geçirdiği kalp ameliyatı sonrası öldüğü öne sürülen Kuzey Kore lideri Kim Jong-un ortaya çıktı.

 

Kuzey Kore devlet medyası KCNA, Kim Jong-un'un 20 günden sonra ilk kez bir fabrikanın açılışına katıldığını duyurdu. Açılış töreninden servis edilen fotoğrafların yeni olup olmadığı merak ediliyordu.

FOTOĞRAFLARDA DÜNÜN TARİHİ VAR

 

Fotoğraflar detaylı incelendiğinde Kim Jong-un arkasında duran afişte 2020.05.01 yazdığı görülüyor. Yani fotoğraflar, Kim'in gerçekten yaşadığı yönünde bir delil olarak yorumlandı. 

NE OLMUŞTU?

Güney Kore'nin başkenti Seul'de yayın yapan ve Güney Kore'ye sığınan Kuzey Korelilerin ülkelerinden haber vermek için kurduğu Daily NK internet sitesi, Kim Jong Un'un kalp ameliyatı geçirdiğini ve durumunun kritik olduğunu duyurmuş, Kuzey Kore medyasının da 36 yaşındaki devlet lideriyle ilgili uzun süre haber yapmadığını ve kendisinin şu anda nerede olduğunun bilinmediğini aktarmıştı.

İddialara göre Kuzey Kore lideri Japonya ve Almanya'dan getirilen son teknolojiyle donatılmış Hyang San Kliniği'nde sır gibi saklanan bir kalp ameliyatı geçirdi ve günlerdir kendine gelemedi.

Kim'in, Kuzey Korenin kurucusu dedesi Kim Il-Sung'un doğum yıldönümü etkinliklerine katılmaması da bu iddiaları güçlendirmişti. Kim Jong Un'un ölmesi durumunda yerine kimin geçeceği tartışmaları başlarken, en güçlü adayın kız kardeşi Kim Yo Jong'un olduğu belirtilmişti.

İşte Kim'in katıldığı açılıştan kareler;

YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • Bilal 3 yıl önce Şikayet Et
    Kaptan kardeşimiz çok güzel özetlemiş kimyon bittiyse pul biber kullanırlar olur biter
    Cevapla
  • Kaptan 3 yıl önce Şikayet Et
    Takmayin kafanıza kimyon giderse tarçın veya çörek otu gelir
    Cevapla
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Ahahahahaah
    Cevapla
  • kimse 3 yıl önce Şikayet Et
    Kim kim vurduya gitti, gelmez artık
    Cevapla
  • Zekeriya 3 yıl önce Şikayet Et
    Hayret !! Güney Kore refah seviyesi yüksek gelişmiş bir ülke. Fakat liderlerinin ismini nerdeyse kimse bilmez. Fakat sefalet içindeki Kuzey Kore'nin lideri Kim bilmem neyin ismini küçük çocuklar bile öğrendi. Saçma sapan şovları sanki çok önemli bir habermiş gibi geçiliyor. Nedir bu işin sırrı ? Bir bilen varmı ?
    Cevapla
  • emrah 3 yıl önce Şikayet Et
    güney korede dünya markaları var başkanın kim olduğunun önemi yok kuzey korede nükleer var ve dünya için bir tehdit mesele bu
    Cevapla
  • Garip 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam in dubloru olmasa zaten var fotoğraf tan kim olup olmadığı ni bilen olur mu bence video çekilip paylaşım yapılmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR