Vali 'şoke edici' diyerek açıkladı! Hastanelik olanların yüzde 84'ü dışarı çıkmayanlardan!

ABD'de salgının merkezi konumunda olan New York'ta yeni tip koronavirüs (Kovid-19) teşhisi konulan ve hastaneye kaldırılanların yüzde 84'ünün, dışarı çıkmayanlardan oluştuğu ortaya çıktı. 100 hastaneden gelen verilere göre, korona hastalarının yüzde 63'nünün "evde kal" uyarılarını dikkate alanlar, yüzde 18'inin ise bakım evlerinde kalanlardan oluşuyor.

ABONE OL
GİRİŞ 06.05.2020 22:00 GÜNCELLEME 06.05.2020 23:09 DÜNYA
Vali 'şoke edici' diyerek açıkladı! Hastanelik olanların yüzde 84'ü dışarı çıkmayanlardan!
Vali 'şoke edici' diyerek açıkladı! Hastanelik olanların yüzde 84'ü dışarı çıkmayanlardan!

Evde kalan insanların çoğunun koronavirüs kapmasının ''şoke edici'' olduğunu belirten New York Valisi Andrew Cuomo, ''Biz bu hastaların toplu taşıma kullanıyor olabileceğini düşünmüştük ama aslında gerçekten evlerinde kalan kişiler olduğunu gördük.'' dedi. 

 

 

HASTANEYE YATANLARI ÇOĞU SİYAHİ VE LATİN AMERİKA KÖKENLİ

Hastaneye yatış yapanlarının çoğunun 50 yaş üstü kişiler olduğunu belirten Cuomo, yine virüsten etkilenenlerin çoğunun siyahi Amerikalı ve Latin Amerika kökenli olduğuna dikkati çekti.  

 

 

Cuomo, eyalette son 24 saatte 232 kişinin koronavirüs yüzünden hayatını kaybettiğini söyledi.

ABD'de salgının merkezi konumunda olan New York'ta, 19 binden fazla kişi Kovid-19 yüzünden hayatını kaybederken, vaka sayısı 321 bini geçti.

ABD'DE 1 MİLYON 244 BİNDEN FAZLA VAKA 72 BİNDEN FAZLA CAN KAYBI VAR

Kovid-19 görülen ülke ve bölgelerdeki yeni vakalara ilişkin güncel verilerin derlendiği "Worldometer" internet sitesine göre, ABD genelinde 1 milyon 244 binden fazla kişi virüsten etkilenirken, 72 bin 867 kişi öldü.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 63 TÜMÜ
  • t.d 3 yıl önce Şikayet Et
    saçmalık. tamamen algı yapıyor. Amerikan hükümetinin çıkarı doğrultusunda konuşuyor. başkanları sokağa çıkma yasağına gerek yok dedi ondan. üstdlik kişisel çıkarda olabilir. belki dukkanlar kapanırsa adamın ticaret yaptığı işler varsa zarara uğrayacak.kim bilir. sonuçta Amerika orası herşey para onlar için özelliklede politikacılar için.
    Cevapla
  • Zubizaretta 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne saçmalıyorsun hedefinde ne var hangi ülkeyi karıştıraceksin bilgi cahili sana avam ağzı kazım gerektir neyse evde kalnlara dışardan gezip tozanlar bulaştırıyor bunun başka izahı yok
    Cevapla
  • Fuzili 3 yıl önce Şikayet Et
    Harbi şapşal
    Cevapla
  • Muhittin Aksoy 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu Vali ev de kalma ve karantinanin ne icin yapildigini anlamamis her halde maksat ev de kalip kimseye wirus bulastirmasin diye yapiliyor evde hasta olanlar kendisinin hasta oldugunu ögrenecek kimseye bulastirmadan hstaligi tedavi edilecek onun icin evde kalin diyor devlet yetkilileri.
    Cevapla
  • VEFA 3 yıl önce Şikayet Et
    demek ki dışarıdan sipariş edilen ürünlere dikkat etmediler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR