Pelosi ile Trump'ın "şişman" tartışması

ABD Başkanı'nın koronavirüs tedavisinde kullanılan hidroksiklorokini düzenli olarak aldığını söylemesi üzerine Demokrat Partili Pelosi, "İlaç kalbe zarar veriyor. Trump da hastalık derecesinde şişko" değerlendirmesinde bulunmuştu. Trump yine bildiğimiz cevaplarından verdi: Pelosi ciddi akıl sağlığı problemi yaşıyor!

ABONE OL
GİRİŞ 21.05.2020 14:48 GÜNCELLEME 21.05.2020 14:48 DÜNYA
Pelosi ile Trump'ın "şişman" tartışması
Pelosi ile Trump'ın "şişman" tartışması

ABD'nin koronavirüs salgını ile mücadelesi devam ediyor. Ülke genelinde rakamlarda yaşanan artış, hastalığın halen yayıldığını gösteriyor. ABD Başkanı Donald Trump'ın, geçtiğimiz günlerde koronavirüs tedavisinde kullanılan hidroksiklorokini düzenli olarak aldığını söylemesi üzerine Demokrat Partili Pelosi, "İlaç kalbe zarar veriyor. Trump da hastalık derecesinde şişko" değerlendirmesinde bulunmuştu 

 

ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Demokrat Nancy Pelosi ile Cumhuriyetçi Başkan Donald Trump arasındaki gerginlik, "şişko" polemiğinin ardından arttı.

"HASTALIK DERECESİNDE ŞİŞKO"

Pelosi, konu hakkında, "Trump için bu tartışmalı ilacı almak iyi bir fikir değil. İlacın kalbe zarar verdiği söyleniyor ve Trump hastalık derecesinde şişko." değerlendirmesinde bulundu.

 

Senato'daki Cumhuriyetçi Senatörler ile katıldığı öğle yemeğinin ardından Trump'a Pelosi'nin açıklamaları soruldu.

TRUMP'TAN SERT CEVAP

Trump en başta "zaman kaybı" diyerek, bu konuda yorum yapmasa da daha sonra, "Pelosi hasta bir kadın, ciddi akıl sağılığı problemleri yaşıyor." dedi.

Pelosi ise bugün MSNBC kanalında katıldığı canlı yayında, Trump'ın bu kadar "hassas" tepki vereceğini beklemediğini kaydederek, "Trump kendisi her zaman insanların kilosu hakkında konuşuyor. Ben de ona kendi dilinden konuştum." ifadesini kullandı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR