Abdullah Ağar paylaştı! Dünyayı ayağa kaldıran olayda bir numaralı isim

Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, İran Devrim Muhafızları Kudüs Kuvveti komutanı Kasım Süleymani'ye yönelik gerçekleştirilen suikasta karıştığı öne sürülen CIA ve MOSSAD ajanına ilişkin konuştu.

ABONE OL
GİRİŞ 10.06.2020 07:20 GÜNCELLEME 10.06.2020 07:26 DÜNYA
Abdullah Ağar paylaştı! Dünyayı ayağa kaldıran olayda bir numaralı isim
Abdullah Ağar paylaştı! Dünyayı ayağa kaldıran olayda bir numaralı isim

İran’da CIA ve Mossad adına çalıştığı iddia edilen ve Süleymani suikastında ABD’ye bilgi aktardığı öne sürülen bir İran vatandaşının kısa süre içerisinde idam edileceği duyuruldu

 

 

İran'da CIA ajanı olduğu öne sürülen bir İran vatandaşının kısa zaman içerisinde idam edileceği açıklandı. İdam edilecek kişinin İran Devrim Muhafızları Kudüs Kuvveti komutanı Kasım Süleymani'ye yönelik gerçekleştirilen suikasta karıştığı öne sürüldü.

İran yargı sözcüsü Golamhüseyin İsmaili tarafından yapılan yapılan açıklamada, "CIA ve Mossad'ın bir ajanı olan Mahmud Musevi-Mecid ölüm cezasına çarptırıldı. Kendisi, şehit Süleymani'nin nerede olduğu bilgisini düşmanlarımıza verdi" ifadelerini kullandı.

 

 

Konuya ilişkin konuşan Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, "ABD’nin Kasım Süleymani ve Ebu Mehdi el Mühendis’i yok etmesiyle sonuçlanan hava saldırısına dair Şam-Bağdat-Tahran uçuş detaylarını sızdırmakla ve ABD-İsrail ajanı olmakla suçlanan bu şahıs idam edilecekmiş.  O zaman sorular şunlar? 1-Bir ajan bu kadar yakına nasıl sızabildi? 2-ABD yada İsrail nasıl bu kadar yakın bir adamı satın alabildi? 3-Gerçekten ABD yada İsrail ajanıysa ABD yada İsrail ne yapacak? İsmi Seyyid Mahmut Musevi Mecit’miş ve Savunma Bakanlığında görevliymiş" dedi. 

YORUMLAR 53 TÜMÜ
  • Kaptanoğlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Adamın soyadı MUSEVİ. Yahudi ajanı olduğu yeni mi tespit edildi? Bizim hoca mektebine giden çocuklara sorsaydılar söylerlerdi. Musevi eşittir yahudi.
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Musevi soyadı iranda çok mamül olarak kullanılır ve alakası olmayan birşey
    Cevapla
  • metin 3 yıl önce Şikayet Et
    homeland izlerseniz bunu 2 yil evvel gorurdunuz
    Cevapla
  • Trabzon uşağı 3 yıl önce Şikayet Et
    Kasım Süleymani denen Müslüman Sünni düşmanının ateşi bol olsun inşaAllah amiiiin O şehit değil tam bir canidir
    Cevapla
  • Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bizde böyle bir durum olsa CHP hemen ilk genel seçimde milletvekili yapar. Mahkeme karar verip milletvekilliğini düşürünce de ,adalet yürüyüşüne çıkar. Velhasılı bizde İtin sahibi çok olur.
    Cevapla
  • Serkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Sende sahipsiz değilsin konuş
    Cevapla
  • Abdullah 3 yıl önce Şikayet Et
    Süleymani ve onu sevenlere akıl ve kalb gözleri kör olmuş gerçeği görmek istemeyen yalnızca nefsinin kölesi vicdansızşardır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR