İsveç Dışişleri Bakanı'ndan büyük skandal! Türkiye'ye karşı...

İsveç Dışişleri Bakanı Ann Linde, terör örgütü PKK'nın sözde İsveç üst düzey üyeleriyle biraraya geldi. Bununla da kalmayan Ann Linde, Suriye'deki terör örgütü PYD ile dayanışma içinde olduklarını söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 13.06.2020 15:04 GÜNCELLEME 13.06.2020 15:05 DÜNYA
İsveç Dışişleri Bakanı'ndan büyük skandal! Türkiye'ye karşı...
İsveç Dışişleri Bakanı'ndan büyük skandal! Türkiye'ye karşı...

İsveç'te terör örgütü listesinde olmasına rağmen, PKK'lı sözde üst düzey yöneticiler, İsveç Dışişleri Bakanı Ann Linde ile telekonferans şeklinde buluşarak isteklerini sıraladı.

TÜRKİYE 'OPERASYONLARI' DURDURSUN BASKISI

 

Terör örgütü PKK'nın  İsveç'te sözde kuruluşları Kürdistan Ulusal Kongresi (KNK) Başkanı  Ahmet Karamuş, İsveç Demokratik Kürt Toplum Merkezi (İ-NCDK) Eşbaşkanı Rıdvan Altun ve Sara Kadın Birliği Başkanı Ayşe Göktepe'nin katıldığı online toplantıda, Linde, Türkiye'ye Suriye'de operasyonları durdurması için baskı yaptıklarını belirtti.

SKANDAL SÖZLER

Terörö örgütü PKK'nin İsveç'e uyuşturucu ve silah kaçakçılığından iş yerlerinde haraç toplamaya varan eylemlerinden hiç söz etmeyen Linde, Suriye'deki terör örgütü PYD ile dayanışma içinde olduklarını söyledi.

 

Türkiye'nin Suriye'ye barış getirmek için yaptığı operasyonları işgal olarak niteleyen Linde, Türkiye'ye durdurmak için Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi ve Avrupa Birliği (AB) içinde her şeyi yaptığını ifade etti.

YORUMLAR 33 TÜMÜ
  • mistoria 3 yıl önce Şikayet Et
    Özel tim kurup hepsinin kafasına sıkmak vardı da dua etsinler biz terörist değiliz...
    Cevapla
  • Yumaley 3 yıl önce Şikayet Et
    Isveç Avropa Birliyinin üyesi. AB PKK-ni terör örqütü kimi kabul etmisdir. Isveç Dis Isleri Bakani Ann Linde terrör örqütü ile canli baqlanti kurub onlarla is birliyi yapiyor. Avropa Birliyinin kararina zidd bir emel. Bu bir inkarolunmaz kanit. Türkiye derhal nota vermeli. Bu yükün altindan Ann Linde çika bilmez. Derhal istefa vermeli.
    Cevapla
  • samet 3 yıl önce Şikayet Et
    Son 15 yılda isveç dengimiz olmaktan çıktı. bu yüzden istedikleri kadar baskı yapıyoruz desinler. AB üzerinde siyasal etkinlikleri yok.. Almanya, fransa, İtalya ne derse bu ezikler ona uyar.
    Cevapla
  • temel 3 yıl önce Şikayet Et
    iyi de yeni bir sey mi pkk gizli destek mi veriyorlar sanki herkes biliyor
    Cevapla
  • gogoo 3 yıl önce Şikayet Et
    çoook gorkduh...isveç kimde gidip onlara ağlanıp sızlanıyorsunuz...bunlarda herkesden yardım istiyor o kadar cesaretiniz gücünüz yoksa ne diye devlet hayalleri kurarsınız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR