İdlib'e hava saldırısı!

Suriye'nin İdlib kentine düzenlenen hava saldırısında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı. Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar bu saldırıda ABD'nin küresel cihatçı El Kaide’nin uzantısı Hurras ed Din liderlerini hedef aldığını ifade ederek "Saldırıda “Ninja” diye anılan patlayıcı yerine keskin ve güçlü 6 devasa giyotin bıçağı barındıran, hedefi doğrayan bıçaklı mühimmat-R9X kullanılmış." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 14.06.2020 19:09 GÜNCELLEME 25.08.2020 13:33 DÜNYA
İdlib'e hava saldırısı!
İdlib'e hava saldırısı!

Suriye’nin İdlib kentine hava saldırı düzenlendi. Saldırıda yoldan geçen bir aracın isabet alması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı. Olay yerine sevk edilen sivil savunma ekipleri yaralı kişiyi hastaneye kaldırdı.

ABDULLAH AĞAR: SALDIRI HEDEFİNE ULAŞMIŞ

Ağar paylaşımında saldırının ABD tarafından SİHA ile yapıldığını belirterek görüntü ile ilgili "İdlib’te küresel cihatçı El Kaide’nin uzantısı Hurras ed Din liderlerini hedef aldığı SİHA saldırısından. Saldırıda “Ninja” diye anılan patlayıcı yerine keskin ve güçlü 6 devasa giyotin bıçağı barındıran, hedefi doğrayan bıçaklı mühimmat-R9X kullanılmış. Saldırı hedefine ulaşmış. Birinin ölü, diğerinin çok ağır yaralı olduğu, bir elinin ve bir bacağının koptuğu ifade ediliyor. ABD bu mühimmatı daha önce de kullanmıştı." dedi.

 

 

KAYNAK : İHA, Haber7
YORUMLAR 4
  • Adalet 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah Abd yi helak eylesin inşallah
    Cevapla
  • Bize ne 3 yıl önce Şikayet Et
    Abd taaa okyanus ötesınden gelıp insan katledıyor..Sonra bır takım grupları terorızm ile suçluyor.En büyük terorıst ülke abd israıl ingıltere fransadır...Yaşasın zalımler için cehennem....
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    pasifik savaşında uzaylıların kullandığı mekanik parçalayıcı silahını hatırlattı. abd nin gelecekteki silahımı
    Cevapla
  • Türkiye 3 yıl önce Şikayet Et
    İşin içinde abd varsa hedef aldığı kişi ya muhaliftir yada onunla işi bitmiştir.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR