Esed Rejimi askerlerini taşıyan otobüsün geçişi sırasında patlama: 15 ölü

Suriye'nin Dera kentinde Esad rejimine bağlı askerleri taşıyan otobüsün geçişi sırasında meydana gelen patlamada hayatını kaybeden rejim askeri sayısı 15, yaralı sayısı ise 25 olarak açıklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 20.06.2020 17:03 GÜNCELLEME 20.06.2020 17:06 DÜNYA
Esed Rejimi askerlerini taşıyan otobüsün geçişi sırasında patlama: 15 ölü
Esed Rejimi askerlerini taşıyan otobüsün geçişi sırasında patlama: 15 ölü

Suriye'nin Dera kentinin doğusundaki Kehil kasabasına giden yolda rejim askerlerini taşıyan otobüsün geçişi sırasında yola döşenen el yapımı patlayıcı infilak ettirildi.

 

 

Patlamada hayatını kaybeden rejim askerlerinin sayısının 15 olduğu belirtilirken, yaralanan 25 askerin ise çevre hastanelere kaldırıldığı öğrenildi. Bazı yaralıların durumunun ağır olduğu öğrenildi.

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Hacivat 3 yıl önce Şikayet Et
    Katiller ölmüs terörü terörle yenersin böyle suikastlar artmali gerek suriyede irak bae misir suudi arap alayi hain israile karsi 6 gün zor savasti yahudiler 6 günde arap dünyasini yendi türkiyeye tehdit ediyor alcaklar türk ulusu hülagü han gibi alayinizi yakar sabirsizlikla intikam almayi bekliyoruz hele bir ortalik karissin cehenneme gönderecez sizleri
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Birileri yeniden çatışmaları başlatmak istiyor, ama acuçlarını yalarlar. Buna sevinenlere de ne diyeyim. Allah akıl fikir versin
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    ateşkesi bozmak için kendisi yaptırmıştır
    Cevapla
  • Aksaray68 3 yıl önce Şikayet Et
    Güzel haber
    Cevapla
  • efe 3 yıl önce Şikayet Et
    bunu bahane edip idlib e saldırabilirler
    Cevapla
  • oğuz 3 yıl önce Şikayet Et
    yavaş olsun nereye giriyor... idlib konusu kapanlı çok oldu. idlibe yapılacak ufak bir saldırıda, barış pınarı kaldığı yerden devam eder.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR