Eşini hastalıkta terk eden kadın, kocası koronayı yenince dönmek istedi ama reddedildi

Bangladeş'te yeni tip koronavirüs testi pozitif çıkan eşini terk eden kadın, kocası iyileşince geri dönmek istese de kabul edilmedi.

ABONE OL
GİRİŞ 24.06.2020 16:24 GÜNCELLEME 25.06.2020 09:16 DÜNYA
Eşini hastalıkta terk eden kadın, kocası koronayı yenince dönmek istedi ama reddedildi
Eşini hastalıkta terk eden kadın, kocası koronayı yenince dönmek istedi ama reddedildi

Bangladeş’te yaşanan olay ülkede gündem oldu. Çalışmak için memleketi Rajapur’dan başkent Dakka'da giden ismini açıklamayan bir Bangladeşli'de yeni tip koronavirüs tespit edilmesinin ardından şahıs memleketine döndü. Eşi ile yaşadığı eve giden Bangladeşli'ye ikinci şok eşinden geldi. Kovid-19 ile mücadele eden Bangledeşli adam, eşi Samira tarafından terk edildi. "Sen koronavirüse yakalandın, seninle kalarak ölemem. Tek başına öl" diyen Samira eşini terk ederek babasının evine döndü.

 

Eşi Samira'nın geri dönmesini isteyen genç adamın çabaları sonuçsuz kaldı. Tedavi sürecini tamamlayarak iyileşen Bangladeşli adam, eşini arayarak haber verdi. Genç adam, iyileştiği için kendisine geri dönmek isteyen eşi Samira'yı "Sen sadece benim iyi günlerimin karımsın. Yaşadığım zor günlerde beni terk ettin. Artık kaldığın baba evinde kalabilirsin" diyerek kabul etmedi.

Bangladeşli adam, Kovid-19 yenmesinin ardından soluğu adliyede aldı. Eşine boşanma davası açan Bangladeşli adam tek celsede eşinden boşandı.

 

Öte yandan, olay sosyal medyada geniş yankı buldu. Bazı kullanıcılar eşini affetmesi gerektiğini, bazıları ise adamın doğru olanı yaptığını savundu.

NOT: HABERDEKİ FOTOĞRAF TEMSİLİDİR

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 18 TÜMÜ
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    böyle hakimlere her zaman ihtiyaç var.
    Cevapla
  • hollandadan 3 yıl önce Şikayet Et
    evlilik iyi ve kotu gunler icindir yanlis iyi gunker icin degil vesselam
    Cevapla
  • Abdulkerim 3 yıl önce Şikayet Et
    adamın dibisin . NOKTA
    Cevapla
  • X-FİLES 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam haklı dağılın beyler...
    Cevapla
  • Görünen Köy 3 yıl önce Şikayet Et
    1 celsede de boşandığına göre nafaka gibi istanbul sözleşmesi gibi sorunları yok galiba.Çocuk varmı ayrıntılı söz edilmemiş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR