Zekeriya Öz'ü örnek gösterdiler! Almanya'daki FETÖ'cüler arasında para krizi çıktı

15 Temmuz darbe girişimi sonrası Almanya'ya kaçan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyeleri arasında, para krizi yaşandığı ortaya çıktı. Örgüt üyelerinin bir kısmı lüks bir yaşam sürdürürken, diğerlerinin zor şartlarda yaşaması kıskançlık ve çatışmaya neden olduğu öğrenildi. Örgüt içindeki bu çatlağa en çok eski savcı Zekeriya Öz'ün yaşadığı hayat örnek gösterildi.

ABONE OL
GİRİŞ 26.06.2020 15:26 GÜNCELLEME 26.06.2020 15:26 DÜNYA
Zekeriya Öz'ü örnek gösterdiler! Almanya'daki FETÖ'cüler arasında para krizi çıktı
Zekeriya Öz'ü örnek gösterdiler! Almanya'daki FETÖ'cüler arasında para krizi çıktı

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminde Almanya'ya kaçan üyeleri arasında para çatladığı ortaya çıktı. Edinilen bilgilere göre Almanya'da sığınmacı olarak yaşanan FETÖ'cülerin bir bölümünün lüks bir hayat sürmesi, kirasını bile ödemeyecek duruma gelen örgüt üyeleriyle karşı karşıya getirdi. Çocuklarını geçindiremeyecek duruma düşen bazı FETÖ'cülerin ise Alman devletinden yardım aldığı öğrenildi. Örgüt içindeki kıskançlık ve çatışmanın, itirafçı olan FETÖ'cü sayısına da etki ettiği kaydedildi.

 

KORUNAKLI HAYAT DİĞER ÖRGÜT ÜYELERİNİ RAHATSIZ ETTİ

Sayıları yüzlerle ifade edilen, en çok sayıda FETÖ üyesinin olduğu Almanya'da, örgütün şirket, dernek, vakıf ve okullarla güç kazanmaya çalıştığı ifade edildi. Örgütün eski savcı Zekeriya Öz gibi asker, polis, savcı, hakim olan üyelerinin Almanya'da korunaklı ve rahat bir hayat sürdüğü belirtildi. Bu tablonun diğer örgüt üyelerini rahatsız ettiği, zaman zaman sözlü ve fiziksel tartışmalar yaşandığı da kaydedildi.

 

Gaybubet evi

GAYBUBET EVLERİNİ BOŞALTTILAR

Terör örgütünün yurt içindeki üyelerinin ise, her ilde sürdürülen soruşturma ve operasyonlardan kaçınmak için, FETÖ'nün hücre evleri olan gaybubet evlerini boşalttığı öğrenildi. FETÖ'cülerin kendilerini gizlemek için farklı cemaat, vakıf veya derneklere sızmaya çalıştığı belirtildi. FETÖ'nün yoğun operasyonlar nedeniyle telefon veya internet üzerinden iletişimi kestiği, yüz yüze veya kurye aracılığıyla örgüt içinde haberleşme sağlanmaya çalışıldığı ifade edildi.

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Selim 3 yıl önce Şikayet Et
    Deccalin tek gözü olacakmış ya, bunlar işte tek göz oda para
    Cevapla
  • Admince 3 yıl önce Şikayet Et
    Kıskançlıkları sayesinde birbirlerini ihbar etseler Türkiyeye kolaylık olur.
    Cevapla
  • Birtürk 3 yıl önce Şikayet Et
    müslüman korkak oldukça daha çok fetöş bu ülkede cirit atar .neymiş efendim oldurmeyeceksinmiş hadi devam edin bakalım şeriatsiz yaşamaya bu itler geldiğinde aman verecekmi müslümanlara
    Cevapla
  • Okur32 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah onlara tırnak vermesin. Kökleri kurusun. Hele pensilvanya daki sümüklü hain bir daha bu topraklara ayak basamasin
    Cevapla
  • Nurettin 3 yıl önce Şikayet Et
    Amin amin amin
    Cevapla
  • Alperen 3 yıl önce Şikayet Et
    Dinleri imanları para
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR