Greta'dan dünya liderlerine eleştiri: İyi görünmek için benimle fotoğraf çektirdiler

BM'deki çıkışları ve söylemleriyle gündem olan iklim aktivisti Greta Thunberg dünya liderlerine eleştiride bulundu. Thunberg, bazı liderlerin kendisiyle yakın olup fotoğraf çektirerek 'iyi görünmeyi' amaçladıklarını belirtti.

ABONE OL
GİRİŞ 28.06.2020 11:07 GÜNCELLEME 28.06.2020 11:11 DÜNYA
Greta'dan dünya liderlerine eleştiri: İyi görünmek için benimle fotoğraf çektirdiler
Greta'dan dünya liderlerine eleştiri: İyi görünmek için benimle fotoğraf çektirdiler

Küçük yaşına karşılık söylemleriyle gündeme gelen İklim Aktivisti Greta Thunberg, İsveç radyosuna verdiği röportajda dünya liderlerine eleştirilerde bulundu.

 

 

"MERKEL FOTOĞRAF İÇİN SIRAYA GİRDİ"

The Guardian’da yer alan haberde, 17 yaşındaki aktivist, Birleşmiş Milletler İklim Zirvesi’nde yaptığı konuşmanın ardından Almanya Başbakanı Angela Merkel’in kendisiyle ‘selfie’ çekilmek için sıraya girdiğini söyledi.

"İYİ GÖRÜNMEK İÇİN FOTOĞRAF ÇEKTİRDİLER"

Thunberg, “Başkanlar, başbakanlar, kraller ve prensesler gelip benimle konuşmak istediler. Beni gördüler ve aniden Instagram hesaplarına benimle fotoğraf koyabileceklerini fark ettiler. Bir anlığına gelecek jenerasyonları hayal kırıklığına uğratan jenerasyon olmaktan utanmayı unutmuşlardı” dedi.

 

 

Kendi ününü sosyal medyada 'iyi görünmek' için kullanan isimlerden rahatsız olduğunu söyleyen Thunberg, "Sadece Merkel değil, çok fazla var. 

YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • Kuzey 3 yıl önce Şikayet Et
    Sadece benmi Şeytana benzetiyorum...bunu
    Cevapla
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    Çoluk çocuğu ciddiye alan ona paye verev zavallılar çevreye doğaya Kimin ne zarar verdiğini ne yapılması gerektiğini herkes biliyor ama kimse bu yanlışları düzeltmek gelmiyor herşey göstermelik göz boyama.
    Cevapla
  • Bilim 3 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanın yön seviyesini az çok bilen, güneşin şu anki üst tabakasındaki sıradışı yoğunluğu dikkate alan, ve tabi ki bu konular ile ilgilenen aklı başında her kişi bu küresel ısınma örgütlenmenin nasıl bir sinsi yapı olduğunu daha da iyi anlayacaktır, kontrol ve para sökme. Dünyamız uzaydaki çizdiği yol ve konum her 2000 - 3000 yıl ara zamanla güneşe 40 - 70 senelik süren bir yaklaşma yaşıyor, aşırı sıcaklar tamamen normal bir durum. Bunu bilenler var mı, evet Türkiye'nin malesef yüzde 10 'nu, o da belki.
    Cevapla
  • mehmet er 3 yıl önce Şikayet Et
    birilerinin kuklasi bu kız. hayret ki sozune itibar eden zavallılar var.
    Cevapla
  • k-keskin 3 yıl önce Şikayet Et
    Aktivist değilde adeta bir baş belası , çok yakında bununda millyarları olur , dünyayı kurtaran çocuk....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR