Almanya’da 2 yaşında bir kız parktan kaçırılırken son anda kurtarıldı

Almanya’nın başkenti Berlin’de çocuk parkında oynayan 2 yaşındaki bir kız çocuğu, şüpheli tarafından kaçırılırken son anda çevrede bulunan kişiler tarafından yakalandı. Son anda kurtulan çocuk annesine teslim edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 29.06.2020 16:25 GÜNCELLEME 29.06.2020 16:25 DÜNYA
Almanya’da 2 yaşında bir kız parktan kaçırılırken son anda kurtarıldı
Almanya’da 2 yaşında bir kız parktan kaçırılırken son anda kurtarıldı

Almanya'nın Berlin kentinde çocuk parkında oynayan 2 yaşındaki bir kız çocuğu, annesinin boşluğundan yararlanan ve ismi açıklanmayan bir adam (44) tarafından kaçırılmak istendi.

 

 

KIZ ÇOCUĞUNA KAÇIRMA GİRİŞİMİ

Kız çocuğunu yakın akrabası gibi omuzuna alan şüpheli, parktan uzaklaşırken, çevrede bulunan dükkan sahibi bir kadın (27) tarafından durduruldu. Akrabası olmadığı anlaşılan şüphelinin çocuğu kaçırmaya çalıştığı anlaşıldı. Kız çocuğu annesine teslim edilirken, polis şüpheliyi gözaltına aldı.

 

 

ŞÜPHELİ ADAM SERBEST BIRAKILDI

Berlin polisi daha sonra yaptığı bir açıklamada, şüphelinin gözaltında kalması için yeterli kanıt olmadığını belirtti. Polisin konuyla ilgili soruşturması sürüyor.

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Kazim Peker 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah(cc) almanyanin belasini versin amin
    Cevapla
  • Admince 3 yıl önce Şikayet Et
    Hakkında dava bile açılmaz, hatta Alman Devleti bütün pis sabıka işlerini tamamen siler sapığın.
    Cevapla
  • Yakub 3 yıl önce Şikayet Et
    Küfür en büyük zulümdür. Küfürün zulmü arttıkça çocuklara saldırır hale geldi farkında mısınız? Tıpkı Firavun ve Nemrut gibi! Rabbim cc neslimizi sen koru Ya Rab cc, amin. Avrupa göründüğü gibi hiç değil. 10 binden fazla sadece Suriyeli çocuk kayıp, kayıt-dışı. Zalimler çok bilgili çok sinsi gaddar. Elbet birgün Rabbim cc hesabını soracak inşaAllah.
    Cevapla
  • Vatan 3 yıl önce Şikayet Et
    Almanya'da 10 binlerce Suriyeli mülteci çocuk kayıp nerede bunlar
    Cevapla
  • Çiçek. 3 yıl önce Şikayet Et
    Çocukları parkta kimsesiz sahipsiz gibi bırakmayın ve ayrıca parklarda bekçi olmalı çocukları korumak için ve ayrıca kamera olmalı çocuklar masum ve kendini savunamaz çocuk kötülük nedir bilmez DEVLET ÇOCUKLARI KORUMALI HER ÜLKEDE KORUNMALI
    Cevapla
  • Selami 3 yıl önce Şikayet Et
    Almanya türkiye değil Almanya hükümeti zaten kendisi çocuk hırsızı Türk ailelerin çocuklarını zorla alıp alman eşcinsellere veriyor.Kamera heryerde yasak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR