Türkiye'den alçak saldırıya kınama!

Dışişleri Bakanlığı, Afganistan'da bir pazar yerini hedef alan ve 23 sivilin hayatını kaybetmesine sebep olan terör saldırısını kınadı. Açıklamada "Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralananlara acil şifalar, dost ve kardeş Afgan halkına başsağlığı diliyoruz." denildi.

ABONE OL
GİRİŞ 29.06.2020 19:24 GÜNCELLEME 29.06.2020 19:24 DÜNYA
Türkiye'den alçak saldırıya kınama!
Türkiye'den alçak saldırıya kınama!

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Afganistan'da bir pazar yerine düzenlenen terör saldırısına tepki gösterildi.

 

Açıklamada, "Afganistan'ın Helmand vilayetinde bugün bir pazar yerini hedef alan, çok sayıda sivilin yaşamını yitirmesine ve yaralanmasına neden olan menfur terör saldırısını şiddetle kınıyoruz. Son dönemde Afganistan'da artan şiddet seviyesinden endişe duyuyoruz. Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralananlara acil şifalar, dost ve kardeş Afgan halkına başsağlığı diliyoruz." ifadesi kullanıldı.

Afganistan'ın güneyindeki Helmand vilayetinin Sangin ilçesindeki pazar yerinde düzenlenen roketli ve bombalı saldırıda 23 sivil hayatını kaybetmiş, 15 sivil de yaralanmıştı.

 

KAYNAK : AA
YORUMLAR 2
  • Cucumber 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah ölülere rahmet, yaralılara acil şifalar versin. Bu Müslüman aleminin durumu ne böyle? Diğer din kardeşlerimize bakınca, Türkiye çok güzel bir ülke. Fakat bunun daha iyisi olmak için çalışmalıyız ! S. Arabistan, BAE'nde namus diye bir şey yok. Bi Katar var. Diğer ülkelerde yaşanılması ise çok zor. Belki Fas, Azerbaycan ve İran olabilir ama diğerleri imkansız ... Elimizdekilerin kıymetinide bilmek lazım. Dövizimizin değerlenmesi dileği ile... Allah ( CC ) ülkemize, ümmetimize ve Dünya'ya akıl versin ve hayırlı gelecekler nasip etin... EVDEKAL alalım ve maskesiz çıkmayalım. Çok mu zor lan !?
    Cevapla
  • Baybars 3 yıl önce Şikayet Et
    İçteki hain bitmedikçe bir memleket düzelmez.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR