Hayal aleminde: Türkiye karşısında ordumuz mükemmel

Yeterli üniforma ve postal olmadığı için askere alımların durdurulduğu Yunanistan'dan trajikomik bir açıklama geldi. Yunan Savunma Bakanı Yardımcısı Alkiviadis Stefanis, "Rakibimizin her türlü senaryosuna karşı farklı çözümlerimiz ve seçeneklerimiz var. Yunanistan'ın savaş gücü mükemmel" diyerek güldüren bir açıklamaya imza attı.

ABONE OL
GİRİŞ 01.07.2020 17:03 GÜNCELLEME 01.07.2020 17:04 DÜNYA
Hayal aleminde: Türkiye karşısında ordumuz mükemmel
Hayal aleminde: Türkiye karşısında ordumuz mükemmel

Yunanistan Savunma Bakanı Yardımcısı Alkiviadis Stefanis, katıldığı bir televizyon programında ilginç bir çıkışta bulunarak Türkiye'nin savaş gücüne karşılık kendi ordularını övdü. 

 

"Türkiye'nin niyetlerine değil, yeteneklerine bakıyoruz" diyen Stefanis, "Rakibimizin her türlü senaryosuna karşı farklı çözümlerimiz ve seçeneklerimiz var. Yunanistan'ın savaş gücü mükemmel" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

 

Geçtiğimiz sene Yunan ordusunda askerlere verilebilecek yeterli postal ve üniforma hatta silah olmadığı iddiası ülkeyi karıştırmıştı. Postal ve üniforma eksikliğinden dolayı askerliğini yapmak isteyen gençlerin başvuruları bir sonraki doneme kaydırılmıştı.

KAYNAK : Yeni Şafak
YORUMLAR 76 TÜMÜ
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    1992 yılında Edirne gezisinde rehberimiz bize bir yunan saldırısında Türk ordusunun stratejisinin değil savunma yapmak, 9 saate Makedonyaya kadar girmek olduğunu söylemişti.
    Cevapla
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    filler tepişirken tosbağalar ayagini uzatirmis...tosbağa yunan ...
    Cevapla
  • şerafettin 3 yıl önce Şikayet Et
    Yunanistan bizim için dert bile değil ama genede bu itleri boşlamamak lazım çünkü, bu itler kendi ağızıyla konuşacak cesarette olmazlar bunları konuşturanla kafa kafaya geleceğiz onlar da belli mısır,fransa,para desteği bae,suud kısaca yunan değil asıl bunlar
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Yunanistan'ın olası Türkiye harekatında ki savaş planları: Plan A: Fransa'nın Kucağı Plan B: İsrail'in kucağı Plan C: İngiltere'nin kucağı Plan D: ABD'nin kucağı. Güzel plan.
    Cevapla
  • Dereköylü 3 yıl önce Şikayet Et
    Almanya' yı unutmuşsun
    Cevapla
  • KadıköylüASLAN 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok Haklısın da Yunancım. Biz Sizinle askerimizi Uğraştırmayız. İstanbuldaki Kayıtlı Avcılarımızı Yollasak yeter Size Bilmem Anlatabildimmi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR