Rusya'dan tehdit gibi açıklama! Tarih verildi: S-500'le vurup yok edeceğiz

Rus Havacılık Kuvvetleri Komutanı Sergei Surovikin, S-500'le uzaydaki hedefleri vuracaklarını belirtti. 2019 yılında test edilmeye başlanan S-500'ün 2021'de Rus silahlı kuvvetlerinin envanterine girmesi bekleniyor.

ABONE OL
GİRİŞ 03.07.2020 17:53 GÜNCELLEME 04.07.2020 09:49 DÜNYA
Rusya'dan tehdit gibi açıklama! Tarih verildi: S-500'le vurup yok edeceğiz
Rusya'dan tehdit gibi açıklama! Tarih verildi: S-500'le vurup yok edeceğiz

Rus Havacılık Kuvvetleri Komutanı Sergei Surovikin'in açıklamasına göre, S-500 füze savunma sistemi uzayda düşük yörüngede bulunan süpersonik silahları yok edebilecek.

 

Sergei Surovikin

"UZAYDAKİ HEDEFLERİ S-500'LE VURACAĞIZ"

S-500'ün ilk yeni nesil uzay savunma sistemi olarak kabul edilebileceğini belirten Surovikin, "S-500 hava savunma sistemine özgü özellikler sadece aerodinamik ve balistik hedefleri değil, silahlar da dahil olmak üzere tüm varyantların süpersonik silahlarını yok etmesine yardımcı olabilir" dedi. Surovikin, S-500 sisteminin şu anda dünyada bir benzerinin olmadığını da sözlerine ekledi.

2021'DE RUS ORDUSUNUN ENVANTERİNE GİRECEK

2019 yılında test edilmeye başlanan S-500'ün 2021'de Rus silahlı kuvvetlerinin envanterine girmesi bekleniyor.

KAYNAK : Star.com
YORUMLAR 131 TÜMÜ
  • Batandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu ruslar ne içiyor arkadaş, biz de içsek.
    Cevapla
  • kosovali 3 yıl önce Şikayet Et
    hee heee sensiin
    Cevapla
  • Seyyid el kasimoglu 3 yıl önce Şikayet Et
    Herkes herşeye çalışarak elde edebilir ama herkez iman sahibi olamaz bunları peygamber efendimiz zamanında gördük paranin hüküm sürdüğü.gucun zirve yaptığı ordunun çokluğu ve silah bakımından güçlü olduğunu kim galip geldi Salihler.muminler düşmanın silahı sizi korkutmasın Allah herşeye kadirdir tabiki müslüman çalışmalı üretmeli teknolojiyi yakından takip etmeli yarışmalı ama bunun yanında iman sahibi olmakta var gördük Rusya'nın gücünü Afganistan'da çekip gitti gördük nice süper güçleri önemli olan biz bize düşman olmayalım en büyük güç en büyük silah budur
    Cevapla
  • ayar 3 yıl önce Şikayet Et
    rusyayı da çini de üç beş parçaya böleceler veya bölünecek. Amerikanın çekilmesiyle rusya ininden çıktı akdenize indi. Suriyeyi berbat etti şimdi libyada. Karşısında ise sadece türkiye var. Allah türkiyeye güç kuvvet basiret versin. yanıltmasın. Hakka hizmet ettirsin. İslam dünyası bu şekilde Türkiye üzerinden ayağa kalkabilir.Önce başını kaldırması lazım. Yerli füze sistemleri moskovayı menziline almadan rusyaya söylenecek söz yok. Ayı dayı diyerek devam eder bu iş. Kısa sürede füze sistemleri dünyanın en iyisi durumuna getirilmeli başka yolu yok.
    Cevapla
  • durmuş 3 yıl önce Şikayet Et
    suriyede rus yapımı hava savunma sistemlerini çalışır haldeyken vurmadık mı? burnunun dibini göremedi...bizim uzayda silahımız olsa nasıl görecek :)
    Cevapla
  • arda 3 yıl önce Şikayet Et
    türkoğlu pantsir pahalı ve etkili alçak irtifa savunma sistemlerinden biridir s300 s400 s500 gibi sistemleride alçaktan gelen tehlikelerden korumak için tasarlanmıştır eğer pantsirleri yok edebiliyorsanız daha büyük hedefler için tasarlanmış sistemleride vurabilirsiniz zira 400 km lik s400 veya s500 füzelerini bir ihaya seyir füzesine karşı fırlatmak mantıklı değildir çok da pahalıya patlar
    Cevapla
  • TürkOğlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Suriye de ve Libya da vurulan hava savunma sistemi pantsir hava savunma sistemidir. 94 senesinde tasarlanmıştır 2008 de üretilmiştir. S-500 ve Pantsir i birbiriyle kıyaslamamak gerek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR