ABD'den TürkAkım projesi üyelerine küstah tehdit

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Resmi açılışı Ocak ayında yapılan TürkAkım projesinde yer alan ülkelere projeden çekilme çağrısı yaparak, 'Çekilmezseniz sonuçları olur' ifadelerini kullandı. TürkAkım’ın ilk hattı Türkiye’ye gaz akışı sağlarken, ikinci hat üzerinden Avrupa’ya gaz taşınıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 15.07.2020 18:59 GÜNCELLEME 15.07.2020 19:02 DÜNYA
ABD'den TürkAkım projesi üyelerine küstah tehdit
ABD'den TürkAkım projesi üyelerine küstah tehdit

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Rusya'dan gelen doğal gazı Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıyan TürkAkımı projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

 

"PROJEDEN HEMEN ÇIKIN, YA DA RİSKLERİ GÖZE ALIN"

Rusya’ya fayda sağlayan projelerde yer alındığını vurgulayan Pompeo, destek veren katılımcıları uyardı. Pompeo, “Projeden hemen çıkın ya da ortaya çıkacak riski göze alın” açıklamasında bulundu.

 

TürkAkım projesi

DOĞAL GAZ AKIŞI OCAK AYINDA BAŞLAMIŞTI

TürkAkım projesi, Rusya’dan başlayıp Karadeniz üzerinden Türkiye’ye aktarılan doğal gaz boru hattı projesidir. Resmi açılışı Ocak ayında yapılan proje kapsamında Rusya’dan Avrupa’ya 1.3 milyar metreküp doğalgaz taşındı.

TürkAkım projesi

2 HAT VAR

Her bir hattı 15,75 milyar metreküp olmak üzere toplam 31,5 milyar metreküp gaz kapasitesi bulunan TürkAkım’ın ilk hattı Türkiye’ye gaz akışı sağlarken, ikinci hat üzerinden Avrupa’ya gaz taşınıyor.

YORUMLAR 169 TÜMÜ
  • Cecen 3 yıl önce Şikayet Et
    Anlasılan ermenileri gazlayanlar bunlarmıs
    Cevapla
  • BİRŞEY OLMAZ 3 yıl önce Şikayet Et
    Geri toplayın boruları diyo ağa, çok derine döşemişiz çıkmıyo. Ne yapacaz şimdik içinde de gaz var, ağa olmadı AMA hani dost most müttefiktik olmaz BÖYLE şey. NE YAPACAZ BİR YOL BULURUZ.
    Cevapla
  • YUSUF 3 yıl önce Şikayet Et
    tabi alıştınız yıllarca dünyayı sömürmeye istemezsiniz başka ülkelerde 3-5 kuruş kazansın gidin sizi yöneten siyon-itlere söyleyin sizin üzerinizden dünyaya ayar vermeye çalışıyorlar başınazda ki efendilerinizinde sonu gelecek ülkenizi isyonistlerin egemenliğinde kurtarın sizigidi yahudi uşakları artık dünya yemiyor sizin demokrasi martavallarınızı nereye bu yalanlarla girmişseniz oralara kan göz yaşı ve sömürü düzenini getirmişsiniz
    Cevapla
  • vatanislam 3 yıl önce Şikayet Et
    Bizi artık eskisi gibi köşeye sıkıştırabileceğinizi sanıyorsunuz ama yanılıyorsunuz bundan sonra Türk halkı uyandı sizin tehditleriniz vız gelir. Halkımızın artık bir duruş sergilemesi lazım biz milliyetçi bir topluluğuz Hükümet kim olursa olsun arkasında durmamız lazım bu gün gelir chp de olabilir. Yaptıklarını beğenmiyorsak seçimde gerekeni zaten halk yapacaktır. Sürekli hükümeti devirmek için muhalefet birşeyler yapmak istiyor, sürekli ama sürekli yalan akdenizde neden yokuz diyor k.k olduğumuzu öğrenince ne işimiz var diyor böyle ülke büyümez chp seçmeni de bunları görmesi lazım.
    Cevapla
  • Ruhi 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunu neden istediğini de bir söyleseymiş. Hangi risk neyin riski?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR