Azerbaycan üzerinden İHA oyunu ortaya çıktı! Ermenistan fena yakalandı

Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki gerilim sürerken; Erivan yönetiminin "Düşürdüm" dediği Azerbaycan'a ait İHA fotoğrafları sahte çıktı. İHA fotoğraflarının 2014 yılında Afganistan'da çekildiği ve photoshop programı yardımıyla üzerinde oynanarak, Azerbaycan İHA'sı olarak servis edildiği belirlendi.

ABONE OL
GİRİŞ 16.07.2020 13:47 GÜNCELLEME 16.07.2020 13:47 DÜNYA
Azerbaycan üzerinden İHA oyunu ortaya çıktı! Ermenistan fena yakalandı
Azerbaycan üzerinden İHA oyunu ortaya çıktı! Ermenistan fena yakalandı

Azernews'in haberine göre; Ermenistan tarafından internet ortamında çevrimiçi yayınlanan İHA fotoğraflarının 2014 yılında Afganistan'da çekildiği ve photoshop programı yardımıyla üzerinde oynanarak, Azerbaycan İHA'sı olarak servis edildiği dikkat çekti.

 

Azerbaycan Savunma Bakanlığı Albay Vagif Dargahli, Azerbaycan Ordusunun birliklerine ait tüm İHA'ların hizmette olduğunu ve hiçbirinin Ermenistan tarafından vurulmadığını söyledi.

Bakanlık ayrıca vatandaşlardan doğrulanmamış bilgilere inanmamalarını veya bu bilgileri paylaşmamalarını ve yalnızca resmi olarak yayılan bilgileri takip etmelerini istedi.

YORUMLAR 19 TÜMÜ
  • YatandAŞ 3 yıl önce Şikayet Et
    Velevki vurdunuz ne yazar gardaslarimiza yenisini yollariz ha biz uretmisiz ha kardeslerimiz uretmis ne farkeder bizim olan onlarin
    Cevapla
  • KELEŞ 34 3 yıl önce Şikayet Et
    ordada yine karşımıza RUS ayısı çikar
    Cevapla
  • vatandas 3 yıl önce Şikayet Et
    Rusya desteği olmadan Ermeniler adım atamaz.
    Cevapla
  • birisi 3 yıl önce Şikayet Et
    İran'daki Azerbaycanlılar ülkelerini neden yönlendiremiyorlar. İran'da destek olsa Rusya mecbur geri adım atar. İran'ın hainliğini hepimiz biliyoruz ama o nüfusun buna gücü yetmeli.
    Cevapla
  • nevizade 3 yıl önce Şikayet Et
    ermenilerin bütün hayatları yalan.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR