Irak'ta sıcak çatışma! Bir tuğgeneral öldürüldü

Irak'ın başkenti Bağdat'ta düzenlenen terör saldırısında 59. Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Hamid Geydan hayatını kaybetti. Saldırının nasıl gerçekleştirildiğine ilişkin ise bilgi paylaşılmadı.

ABONE OL
GİRİŞ 17.07.2020 22:53 GÜNCELLEME 17.07.2020 22:56 DÜNYA
Irak'ta sıcak çatışma! Bir tuğgeneral öldürüldü
Irak'ta sıcak çatışma! Bir tuğgeneral öldürüldü

Hükümete bağlı Güvenlik Medya Ağından yapılan yazılı açıklamada, Bağdat'ın Tarimiye ilçesine bağlı Bin Sina bölgesinde askeri aracı hedef alan terör saldırısında, Irak ordusundaki 59. Tugay Komutanı Tuğgeneral Geydan'ın öldüğü belirtildi.

 

Savunma Bakanlığına bağlı Ortak Operasyonlar Komutanlığından yapılan açıklamada, "Irak topraklarından terörün kökünü kazıyana ve onu tamamen bitirine kadar mücadelemiz sürecek." ifadelerine yer verildi.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Islam devleti 3 yıl önce Şikayet Et
    Islam devleti isid
    Cevapla
  • ------ 3 yıl önce Şikayet Et
    bu general iran yanlısı şii bir generaldi . bu olayı abd nin planladığını anlamak çok güç değil . abd iranın ırakta olmasını istiyor fakat çokta güçlenmesini istemiyor . dengede tutmaya çalışıyor .
    Cevapla
  • mistoria 3 yıl önce Şikayet Et
    Huzur huzur diyen Irak'ın Türkiye'nin operasyonuna ses çıkarmasından sonra açıkçası üzülmedim. Bizimle birlikte olsaydınız, sizin de bizim de işimiz görülürdü. Neyse ki size ihtiyacımız yok ama sizin bize var gibi.
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne oldu dunya genclik gitmezmi sandin gaha
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    iran derin devletine hizmet eden ıraklı taşeronların işidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR