Trump ve Macron kritik Libya görüşmesi
ABD Başkanı Donald Trump ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, yaptıkları telefon görüşmesinde Libya'da gerginliğin azaltılmasının yollarını ele aldı.
GİRİŞ 20.07.2020 21:42
GÜNCELLEME 20.07.2020 21:42
DÜNYA
Beyaz Saray Sözcüsü Judd Deere, yaptığı yazılı açıklamada, Trump ve Macron'un bugün bir telefon görüşmesi yaptığını bildirdi.
Görüşmede iki liderin önemli ikili ve bölgesel konuları ele aldığını vurgulayan Deere, "Macron ve Trump, yabancı güçler ve orduların varlığı ile Libya'da daha da artan gerginliği azaltmanın yollarını görüştü." ifadesini kullandı.
Trump, bu sabah Oval Ofis'te yaptığı açıklamada, Macron ve Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile ayrı ayrı telefonda konuştuğunu belirtmiş, ancak görüşmelerin içeriğine ilişkin bilgi paylaşmamıştı.
KAYNAK : AA
YORUMLAR 5
TÜMÜ
-
temel 6 yıl önce Şikayet Etbaktilar adamlarin da bir hat olmayacak zaman kazanma yeni adam bulma oyunu hedef daha fazla musliman katliami ilk orda asiret yada guruplarin icin de hainleri toplayip idam edeceksinBeğen
-
Murat Kahraman 6 yıl önce Şikayet EtÂh ah! İslâm Birliği olacak ki, bunlara siz kim oluyorsunuz da Libya hakkında söz ediyorsunuz? diyebilsin!Beğen Toplam 1 beğeni