ABD’ye böyle seslendi: Erdoğan'a izin vermeyin!

Rum Dışişleri Bakanı Nikos Hristodulidis, Türkiye'nin Doğu Akdeniz'deki ilerleyişinin durdurulması için Amerika Birleşik Devletleri'ne devreye girmesi çağrısı yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 21.07.2020 18:12 GÜNCELLEME 21.07.2020 18:25 DÜNYA
ABD’ye böyle seslendi: Erdoğan'a izin vermeyin!
ABD’ye böyle seslendi: Erdoğan'a izin vermeyin!

Rum Dışişleri Bakanı Nikos Hristodulidis, Türkiye'nin Doğu Akdeniz'deki ilerleyişinin durdurulması için Amerika Birleşik Devletleri'ne devreye girmesi çağrısı yaptı. Rum Bakan, "Uluslararası toplum ve Amerika Birleşik Devletleri, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bölgede izin vermemelidir" dedi.

 

Doğu Akdeniz’de artan Türk hava ve deniz faaliyetlerinin, Ankara’nın bölgede stratejik hedeflerini izlemeye ve bunu askeri yollarla uygulamaya hazır olduğunun açık sinyali olduğunu savundu.

“TÜRKİYE'YE BASKI UYGULANSIN”

 

 

'Kıbrıs için Adalet’ Uluslararası Koordinasyon Komitesi tarafından düzenlenen özel törene ana konuşmacı olarak katılan Hristodulidis, "Kısacası uluslararası toplum için Türkiye’nin faaliyetlerini sözlü olarak kabul etmemek yetmemektedir. Uluslararası toplum çok geç olmadan dayanışma ve kararlılıkla hareket etmelidir. Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nin önemli ve sürekli üyesi olan Amerika Birleşik Devletleri’nin, sadece ortaklarını desteklemek açısından değil tüm bölge için faydalı olacak, kendi çıkarlarını koruyacak baskısını Türkiye’ye uygulaması çok önemlidir" dedi.

YORUMLAR 104 TÜMÜ
  • 2345 3 yıl önce Şikayet Et
    abd nato kanada rusya israil dünyayı en büyük tehdit eden zalim işgalcilerdir bunlara yönelik askeri yeni ittifak kurulmazsa çok zor olan bölge dahada kötü olur
    Cevapla
  • gresunlu 3 yıl önce Şikayet Et
    abd de kimmiş
    Cevapla
  • Can Polat 3 yıl önce Şikayet Et
    Eski idareciler bunların kuklasiydi arab ulke liderleri gibi, rahatlardi o yuzden ama şimdi reisten it gibi korkuyorlar feryadi figan ediyorlar, içimizdeki zındık hainler yüzünden bunlar bize musallat oluyor parmak sallıyor zulmediyor. Aslında onlar görevini yapıyor imtihan dünyası nede olsa. Üzücü olan cehalet ve muslumanlarin şuursuz olusu patatese sogana kanmasi satılması hemen saf değiştirmesi, yeri gelir ac kalirim açıkta kalirim ama o kansizlarin beni satın almasina musade etmem edemem diyememesi.
    Cevapla
  • KELEŞ 34 3 yıl önce Şikayet Et
    ne abd alikiran başkesenmı gördük o abd yi süriyede çak alık yaptı kuyruğunu katlayıp kaçtı
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 3 yıl önce Şikayet Et
    Her kötülükten bir iyilik doğar derler. Türkiye'yi ve YunanistanI İKİ cepheli savaşa sokmaya çalışanlar şunu bilmeliller kiiiii ve adım kadar eminimmm kiii " SAVAŞ ÇIKTIĞINDA BIRAKIN TÜRK ORDUSUNU SADECE TRİBÜNLERDEKİ MAÇLARA GİDEN HOLİGAN/FANATİKLERR" olarak atlarlar sandallara, Yunan adalarını işgal edip "bu ada Fener adası, bu ada Galatasaray adası, bu ada Beşiktaş adası olarak isimlendirmezse......
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR