Trump ile Nahyan arasında sürpriz Libya görüşmesi!

ABD Başkanı Donald Trump ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Abu Dabi Veliaht Prensi Muhammed bin Zayid Al Nahyan, yaptıkları telefon görüşmesinde Libya'da gerginliğin azaltılmasını ele aldı.

ABONE OL
GİRİŞ 22.07.2020 07:49 GÜNCELLEME 22.07.2020 07:52 DÜNYA
Trump ile Nahyan arasında sürpriz Libya görüşmesi!
Trump ile Nahyan arasında sürpriz Libya görüşmesi!

Beyaz Saray Sözcü Yardımcısı Judd Deere, yaptığı yazılı açıklamada, Trump ve Al Nahyan'ın bugün bir telefon görüşmesi yaptığını belirtti. 

 

 

"İki lider, yabancı güçlerin çıkarılması ile Libya'da gerginliğin azaltılması da dahil birçok konuyu ele aldı." ifadesine yer verilen açıklamada, Trump ve El Nahyan'ın ABD ile BAE arasındaki stratejik ilişki ve ortaklığı da konuştuğu vurgulandı. 

Açıklamada ayrıca, Trump'ın görüşmede, BAE halkına yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadeleleri için iyi dileklerini ilettiği aktarıldı. 

 

 

Trump, pazartesi günü Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile ayrı ayrı yaptığı telefon görüşmelerinde Libya meselesini ele almıştı. 

YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • MÜ'MİN 3 yıl önce Şikayet Et
    Lanetlenmiş insanlar islama karşı her zaman iki yüzlü olacaklardır.....
    Cevapla
  • Borali 3 yıl önce Şikayet Et
    Senin olurun ne gücün ne ,iste Allah sana petrol gaz vermis sükredip yerinde duracagina gayri muslümanlarla ortak olup müslümanlari katediyon..elineki para olmasa ABD senin adini anmaz adam diye...Ne yapalim BAE,suudiler,misir,libyanin bir kismi,sudan,küveyt hep abd nin yetistirip basa koydugu kisiler tarafindan yöneltiliyor bunlarda gizli hiristiyanlar toplulugu.....halk bunun farkinda degilse günahi onlara...!
    Cevapla
  • 1453 3 yıl önce Şikayet Et
    Ortadoğunun sağmal ineği tramp beni aradı diye havalara uçuyordur şimdi.
    Cevapla
  • 4343 3 yıl önce Şikayet Et
    Büyük şeytan yine ortalığı karıştırıp Türkiye yi zorda bırakmaya çalışıyor.
    Cevapla
  • Diyarbekri 3 yıl önce Şikayet Et
    Yine sinsi amaçları Türkiyeyi sıkıştırmak. Allah bu zalimleri muvaffak etmesin inşallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR