Elon Musk'tan darbe açıklaması: Kime istersek ona yaparız

Bolivya'da meydana gelen darbe konusunda ABD'nin parmağı olduğu iddia ediliyor. Elon Musk, Twitter'da bir kullanıcının ABD hükümetinin kendisinin lityum alabilmesi için Bolivya'da darbe düzenlediğini iddia etmesi üzerine "Kime istiyorsak darbe yaparız" mesajını paylaştı.

ABONE OL
GİRİŞ 26.07.2020 12:09 GÜNCELLEME 26.07.2020 12:11 DÜNYA
Elon Musk'tan darbe açıklaması: Kime istersek ona yaparız
Elon Musk'tan darbe açıklaması: Kime istersek ona yaparız

Günümüzün en önemli teknolojik ihtiyaçlarından olan bataryaların büyük bir çoğunluğu lityum tabanlı olarak çalışıyor. Özellikle enerji verimliliği ve uzun ömürlülüğü açısından tercih edilen Lityum, günümüzde tüm teknolojik şirketlerin ihtiyacı. Elon Musk'ıun sahibi olduğu Tesla ve SpaceX de onlardan biri.

 

 

Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk başarılarının yanında zaman zaman sosyal medyadan yaptığı ilginç açıklamalarla da gündeme geliyor. Ünlü milyarder son olarak yaptığı 'darbe' açıklamasıyla gündeme oturdu.

 

 

"KİME İSTERSEK DARBE YAPARIZ"

ABD'de koronavirüse karşı ekonomik destek paketi hazırlanmasıyla ilgili olarak Twitter hesabından "Bir başka hükümet teşvik paketi insanların çıkarına değil" yorumunu bildiren ünlü milyarder Elon Musk'a ilginç bir yanıt geldi. Bir kullanıcının verdiği yanıtta "İnsanların çıkarına olmayan neydi biliyor musun? ABD hükümetinin Bolivya'da sen lityum alabil diye Evo Morales'e darbeyi organize etmesi" cevabını verdi.

Elon Musk ise bu kullanıcıya herkesi şaşırtan bir şekilde "Kime istiyorsak darbe yaparız. Aş bunları" dedi.

DÜNYA BASININDA YANKI BULDU

Musk bu tweetinde ne kadar ciddiydi bilinmezken, ünlü milyarderin gönderisi dünya basınında geniş yankı buldu. 'Elon Musk darbedeki rolünü itiraf etti" şeklinde haberleştirilmesinin ardından Musk bir tweet daha atarak "Ayrıca lityumumuzu Avustralya'dan alıyoruz" açıklamasıyla kendini savundu.

Lityum iyon piller Tesla araçların üretiminde kullanılıyor. Araçlara enerjisini veriyor.

YORUMLAR 32 TÜMÜ
  • Gürbüz 3 yıl önce Şikayet Et
    Biz demişsinde, "Kimsiniz" siz? Yani gurubunuzun adı ne? Bakalım tanıyor muyuz. İstediğinize darbe yaparmışsınız, bunu işittik, virüsü de mi siz yaptınız/yaydınız, yoksa? Merak ettikte.
    Cevapla
  • sait dbakır 3 yıl önce Şikayet Et
    he kafir he bir gun bozde size darbe yapar esameniz okunmaz insallah alcak yavudiler
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne yaparsanız yapın hepiniz birgün öleceksiniz senden öncekilerde dünyayı sömürdü 12 kalp değiştirdi yine de geberdi gebereceksiniz.
    Cevapla
  • darbe marbe 3 yıl önce Şikayet Et
    dünyadaki en büyük eşkıya biziz itirafı.
    Cevapla
  • gurbetçi-vatansever 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu adama fazla yuz vermeyin, çünkü bu sfsm tam mikrop, arabası ile bilgi topluyor, veriler abd ye gifiyir şuanda sb parlamentosu karar verecek veriler ab kalırsa devam yoksa arsba satımı duracak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR