Rusya'dan Türkiye'ye yeni S-400'lerin satışına ilişkin açıklama

Rus devlet savunma sanayi şirketi (ROSTEC) Başkanı Sergey Çemezov, Rusya'nın Türkiye'ye S-400 füze savunma sisteminin ikinci partisinin sevkiyatı olasılığı üzerinde çalıştığını ifade etti.

ABONE OL
GİRİŞ 28.07.2020 15:34 GÜNCELLEME 28.07.2020 15:47 DÜNYA
Rusya'dan Türkiye'ye yeni S-400'lerin satışına ilişkin açıklama
Rusya'dan Türkiye'ye yeni S-400'lerin satışına ilişkin açıklama

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e ROSTEC'in faaliyetleri konusunda bilgi veren Sergey Çemezov, Türkiye'ye S-400 sevkiyatına yönelik yükümlülükler ve sevkiyatın vaktinden önce yerine getirildiğini kaydetti.

 

Çemezov, "Bu, NATO ülkesine yapılan bu çapta ilk sözleşme ve toplam değeri 2,5 milyar dolar. Şimdi sevkiyatın olası ikinci kısmı üzerinde çalışıyoruz" dedi.

KAYNAK : Sputnik
YORUMLAR 5
  • Hacivat 3 yıl önce Şikayet Et
    Rusyadan baska müttefikimiz yoktur rusya ile beraber vahsi batiya saldirmamiz gerekiyor hepsi türkiye düsmani
    Cevapla
  • Banker Bilo 3 yıl önce Şikayet Et
    Rusya Türk dostumu ? Neye dayanarak bunu söylüyebiliyorsun? Türk’ün Türk’ten başka dostu yoktur bırak Rusya’nın dostluğunu Osmanlı tarihine şöyle kabaca bir bak Rusya bizim en azılı düşmanımızdır şimdilerde s400 ler fln flna yanılma Ruslar NATO’yu zayıflatma peşinde Türkiye de bir dengeleme yapmaya çalışıyor dostluk fln hikaye Ruslarla rulet oynamak gibi bir şey şu an yapılan başka ötesi yok komik bir yorum olmuş senin ki
    Cevapla
  • Halo 3 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış konusmussun bence türk ün türk ten başka dostu yoktur.Azerbaycan-özbekistan - türkmenistan - kazakistan - kırgızistan - tacikistan. vs... yani büyük turan birliği kardeşim.Mesela suriyede verdiğimiz 33 şehit veyahut en son ki olay ermenilerin kardeş azebaycan a yaptığı hain saldırı bunların arkasinda kim var peki tabiiki rusya bilmem anlatabildimmi sevgili kardeşim.
    Cevapla
  • Kara cahil 3 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi ABD hemen müdahale edip bizi tehdit edecektir. Dışişleri bakanlığından tek cümlelik bir açıklama bekliyorum. Türklerin dostluğu cennet gibidir, düşmanlığı cehennemi bile aratır.
    Cevapla
  • En iyisi yapariz 3 yıl önce Şikayet Et
    İkinci partide ruslar ortak uretim sozu vermislerdi ruslar unutmus olabilirler ama biz unutmadik bir ikinciside ulke olarak hisar u ve y, siper u ve y lerin olasi menzi!ini 130 km degil su an S500 lerin veya daha yukari 600 -800 km olasi radar kapsaminini yari capi 900-1200 km olacak sekilde gelistirilmeli abd iha vermedi saldiri helikopteri vermedi ...biz dunyayi hayran birakan Tb2 siha akinci tiha yi T129 atagi yaptik alman tank vermedfi simdi altayi yapiyoruz abd nato hava savunma fuzesi ne biz neden S modelini bire geride birakanini yapamayalim
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR