Lübnan Cumhurbaşkanı: Füze veya bomba ile vurulmuş olabilir

Lübnan Cumhurbaşkanı Michel Avn, Beyrut'ta amonyum nitrat deposunda meydana gelen patlamaya ilişkin soruşturmanın sürdüğünü ifade ederek, ihmal, kaza veya olası bir dış müdahaleden kaynaklanıp kaynaklanmadığının incelendiğini söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 08.08.2020 11:29 GÜNCELLEME 08.08.2020 11:29 DÜNYA
Lübnan Cumhurbaşkanı: Füze veya bomba ile vurulmuş olabilir
Lübnan Cumhurbaşkanı: Füze veya bomba ile vurulmuş olabilir

Lübnan'da bulunan Beyrut Limanı'nda 4 Ağustos'ta amonyum nitrat deposunda şiddetli patlama meydana gelmişti. Ülkeyi sarsan patlamada 154 kişi hayatını kaybetmişti.

 

Lübnan Cumhurbaşkanı Michel Avn, başkent Beyrut'ta meydana gelen patlamaya ilişkin soruşturmanın sürdüğünü ifade ederek, ihmal, kaza veya olası bir dış müdahaleden kaynaklanıp kaynaklanmadığının incelendiğini söyledi. Avn, "Patlamanın nedeni henüz tespit edilmiş değil. Patlamanın füze, bomba ya da başka bir araçla yabancı güçler tarafından gerçekleştirilme ihtimali bulunuyor" dedi.

Patlamanın nedenine ilişkin soruşturmanın 3 seviyede sürdüğünü sözlerine ekleyen Lübnan Cumhurbaşkanı, "Birincisi, patlayıcı maddenin girişi nasıl yapıldı ve patlayıcı madde nasıl depolandı. İkinci seviye, patlama ihmal mi kaza sonucu mu gerçekleşti? Üçüncü seviye ise, dış müdahale ihtimali" ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR 4
  • özkonyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    chp de Erdoğan'ı suçlar artık. görün bakın yakında neler saçmalayacak..
    Cevapla
  • milliyetci 3 yıl önce Şikayet Et
    1 halki tam olarak TÜRKIYE kardesligi etrafina toplamak 2-hiristiyan olan bu chr bsk düsene kadar halkin baski yapmasi-3 sia agirligi ve sia nin ülkeyi gerdigi bu mealde halki ümmetci birlstirici yapici bir siyasi partiyle yönetme adina olumlu bir siyasi hareketin basa gelmesine destek 4-patlamanin ardinda ise itrail parmagi ve bae it inin parmak izi oldugu nun anlasilmasinda ki kanitlari delilleri bulup halki bilgilendirmek ve TÜRKIYE kardesligine daha yakinlasmtirmak bu vesile ile fransa köpegi nede iyi bir tokat olur
    Cevapla
  • nimet 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen ne kadar Osmanlı düşmanı olsan da, TÜRKİYE sizin yanınızda..
    Cevapla
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    Bal gibide limanda cephaneler vardı TV de mermilerin patlamasını görüyoruz bu olay uzun vadede planlanmış kaza süsü verilmiş bir operesyon olabilir bu olay Kimin işine yarar ona bakalım kim ister bu patlamayı.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR