Rusya koronavirüs aşısının ilk fotoğraflarını da paylaştı

Koronavirüse karşı geliştirilen ilk aşının tescil edildiğini açıklayan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, aşının ilk fotoğrafını da paylaştı.

ABONE OL
GİRİŞ 11.08.2020 18:12 GÜNCELLEME 11.08.2020 19:29 DÜNYA
Rusya koronavirüs aşısının ilk fotoğraflarını da paylaştı
Rusya koronavirüs aşısının ilk fotoğraflarını da paylaştı

Dünya genelinde 800 binden fazla insanın ölümüne neden olan yeni tip koronavirüs salgınına (Kovid-19) karşı geliştirilen aşı çalışmalarında ilk güzel haber Rusya'dan geldi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, yeni tip koronavirğs (Kovid-19) salgınına karşı geliştirdikleri aşının tescil edildiğini açıkladı. Koronavirüs aşısının ilk fotoğrafları da paylaşıldı.

 

 

İşte aşının ilk fotoğrafları:

Rusya, koronavirüs aşısının görüntülerini bu karelerle dünyaya servis etti

 

 

AŞININ ADI "SPUTNİK V" OLDU

Öte yandan, aşının adının "Sputnik V" olacağı ifade edilirken, açıklamada, "1957'de Sovyetler Birliği tarafından ilk yapay uydunun başarılı bir şekilde fırlatılması tüm dünyada uzay araştırmalarını harekete geçirdi. Bu atıfla sayesinde aşıya Sputnik V adı verildi" denildi.

YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • xray 3 yıl önce Şikayet Et
    Fda onaylamadan kimse bulmuş değil. Rantı kimseye yedirmeyecek abd.
    Cevapla
  • Aycan Bezgin 3 yıl önce Şikayet Et
    Servis edilen resimlerde iki farklı aşı var, birinin şişe kapağı mavi diğerinin kırmızı. Açıklamada buna hiç değinen olmamış. Bence fos çıkma ihtimali çok yüksek.
    Cevapla
  • C.Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun!... Aşısı çıktı haberi bile Piyasaları rahatlatacak.
    Cevapla
  • doktor 3 yıl önce Şikayet Et
    Rusların Coronavirüs aşısına inanmayın ! Palavra !!! Böyle birşey olsaydı , bunun açıklamasını Rus bilim insanları yapardı Putin değil!!! Kaldı ki, Ruslar daha önce aşısının testlerini BAE'de yapacaklarını açıklamışlardı. Şu anda dünyada sonuca en yakın 6 aşı çalışması var ! Rusların ki onlardan çok geride !! Belki de Putin'in kızı gönüllü test çalışmalarına katılmıştır Bu da Faz 1'i gösterir. Yani en erken 1 sene var sonuç için! Yani Putin'in bu haberi Çaycı Hüseyin muhabbeti!!
    Cevapla
  • ismayil 3 yıl önce Şikayet Et
    şimdiye kadarki bütün aşilarin bulunuşu ortalama 10 yıl olmuştur. tüm dünya aşıya kilitlendi..herkes aşıyi bulma telaşinda önce hayvan kobaylarda aylarca deneniyordu lakin şimdi putin çok rahat..ve acımasız...esedin hapishanelerindeki masum sivilleri her türlü deneylerde kobay gibi kullanıyor.tabii bu konuda putin yanlız değil.çin.abd .ab de aynı yolu deniyorlar.
    Cevapla
  • mıstefa 3 yıl önce Şikayet Et
    kırmızı kapaklı olan bayanlar için mavi kapaklı olan erkekler içinmi :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR