Yunanistan'dan ırkçı tahrik: Türk köylerini işaretleyip hedef gösterdiler

Yunanistan'ın Türkiye'ye yönelik saldırgan tutumu devam ediyor. Türkiye'nin yapıcılığı hedefleyen, diplomasiyi sağlıklı yürütmeye çalışan itidalli adımlarına karşılık Atina yönetimi tahriklerle Türkiye'ye mesaj vermeye çalışıyor. Yunanistan'ın bu bağlamdaki son mesajı Türklerin çoğunlukla bulunduğu Gökçepınar köyünü hedef olarak işaretlemeleri oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 19.08.2020 09:30 GÜNCELLEME 19.08.2020 09:30 DÜNYA
Yunanistan'dan ırkçı tahrik: Türk köylerini işaretleyip hedef gösterdiler
Yunanistan'dan ırkçı tahrik: Türk köylerini işaretleyip hedef gösterdiler

Yunanistan Türkiye'ye yönelik saldırgan politikasını devam ettiriyor. Atina yönetimi özellikle Doğu Akdeniz nedeniyle gerilime sürüklediği Türkiye olan ilişkilerinde tansiyonu düşürmek yerine daha da yükselten taraf olmayı sürdürüyor.

 

 

Geçtiğimiz günlerde Türk köyü Gökçepınar'da askeri tatbikat düzenleyen Yunanistan, bu sefer de Türk köylerini, Türk yerleşim yerlerini işaretleyip hedef gösterdi. Hem de yine Gökçepınar'da

 

 

HARİTADA İŞARETLEDİLER

Yunanistan’da Müslüman Türklerin yaşadığı Gökçepınar köyünde gerçekleştirilen "Korku Tatbikatı"nın fotoğraflarını çekip dünyaya duyuran Türkler, ırkçıların hedefinde. Tatbikattan çekilen fotoğrafların internette yayınlanması üzerine bir Yunan sitesi, fotoğrafların çekilebileceği olası evleri harita üzerinden işaretleyerek Türkleri tehdit etti, hedef gösterdi.

YUNAN HÜKÜMETİ SESSİZ

Açık bir provokasyon olan ve Türkleri hedef gösteren paylaşımlara karşılık Atina hükümetinden bir açıklama gelmezken, olay Müslüman Türklerin yaşadığı Gökçepınar köyünde tatbikatın ardından yeni bir korkuya neden oldu.

Tatbikatı düzenleyen Yunan komandolarının fotoğrafları medyaya yansımıştı.. Yunan askerleri, Müslüman Türklerin yoğun olarak yaşadığı İskeçe bölgesindeki Mustafçova Belediyesi’ne bağlı Gökçepınar köyünde geçen hafta tatbikat yapmıştı. Tam teçhizatlı tatbikat, köy halkında korkuya neden oldu.

YORUMLAR 57 TÜMÜ
  • mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    ulan o ölmüş TÜRKLERİN yanına yaklaşacak cesareti bulmuşsunuz bravo size dirileri yanınıza gelirse ne olur peki
    Cevapla
  • i.çengel 3 yıl önce Şikayet Et
    yunanistanda türkler varsa türkiyedede rumlar var hesabı çok iyi yapmalılar yoksa dünyayı dar ederiz
    Cevapla
  • Haydar Şüpheci 3 yıl önce Şikayet Et
    Galiba yeni 6-7 Eylül harekatı istiyorlar...
    Cevapla
  • zafer 3 yıl önce Şikayet Et
    Sıkıysa bi deneyin bakalım . Siz bizi İsrail karşısında ki Araplarla karıştırdınız galiba. Bunun bedeli çok ağır olur. Sizi Ekrem bile kurtaramaz ,kendi can derdine düşer.
    Cevapla
  • admin 3 yıl önce Şikayet Et
    Yunan fena kasiniyo ama arkasindakiler cekilince bosa yine denize dusecekler bir don bir atlet kalip avrupaya multeci olarak gidecekler italyanlar da insallah onlarin botlarini batirirlar bunlarin elinden herseyini alacaksin kayikla pasifik denizine birakacaksin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR