Trump: Bu gerçekleşirse ABD'nin sahibi Çin olacak

ABD Başkanı Donald Trump, Çin'in devlet medyasının ve Çinli liderlerin ABD'de 3 Kasım'da düzenlenecek başkanlık seçimlerini Demokrat rakibi Joe Biden'ın kazanmasını istediğini iddia ederek 'Bu olursa ki olmayacak, Çin ülkemizin sahibi olacaktır' ifadesini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 26.08.2020 20:55 GÜNCELLEME 26.08.2020 21:00 DÜNYA
Trump: Bu gerçekleşirse ABD'nin sahibi Çin olacak
Trump: Bu gerçekleşirse ABD'nin sahibi Çin olacak

Trump, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, 'Sıcak Gelişme: Çin devlet medyası ve Çin liderleri, Biden'ın ABD seçimlerini kazanmasını istiyor. Bu olursa ki olmayacak, Çin ülkemizin sahibi olacaktır' Şu anda rekor kıran borsamız tam anlamıyla çöker." görüşünü savundu.

"EĞER BIDEN KAZANIRSA ABD HALKI ÇİNCE ÖĞRENMEK ZORUNDA KALACAK'

Trump daha önce de katıldığı bir radyo programında, Demokrat rakibi Biden'ın Çin konusundaki tutumunu eleştirerek, "Seçimleri ben kazanamazsam, Çin ABD'nin sahibi olacak. Sonra da ABD'liler Çince konuşmayı öğrenmek zorunda kalacak." ifadesini kullanmıştı.

 

 

 

YORUMLAR 22 TÜMÜ
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    İsrail ne derse o olur. İsrail artık Çin diyor. ABD bunu engellemek için birkaç ay önce Çin konsolosunu öldürdü. ABD son çırpınışları bunu engellemek için. Pandeminin bitmesi ile birlikte Çin dünyanın yeni lideri olacak. Çin-RUS genişlemesi başlayacak. Ruslar türki cumhuriyetleri ve eski doğu avrupa bloğuna saldıracak. Çinde kendi topraklarını genişletecek. Bunu kimse durduramayacak. Kapitalist sistem değişecek. bu 10-20 sene içinde olacak
    Cevapla
  • xmen 3 yıl önce Şikayet Et
    çin aslında bütün dünyanın başının belası olacak
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    ne güzel işte çince öğrenmek
    Cevapla
  • Mmmm 3 yıl önce Şikayet Et
    Çinide küreselciler ele geçirdi tam söyleyememiş tramp
    Cevapla
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    adam dogru soyluyor beyler...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR