Darbeci Hafter, Sirte yakınlarına askeri sevkiyat yapıyor

Libya ordusu, ülkenin doğusundaki gayrimeşru güçlerin lideri Halife Hafter milislerine ait 80 askeri araçtan oluşan bir konvoyun Cufra kentinden El-Lud kentine doğru hareket ettiğini duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 09.09.2020 04:02 GÜNCELLEME 09.09.2020 04:02 DÜNYA
Darbeci Hafter, Sirte yakınlarına askeri sevkiyat yapıyor
Darbeci Hafter, Sirte yakınlarına askeri sevkiyat yapıyor

Libya Ordusu Sözcüsü Muhammed Kununu, Libya ordusu tarafından yürütülen Öfke Volkanı Operasyonu'nun Facebook sayfasında yer alan açıklamasında, 80 araçlık konvoyun Sirte yakınlarındaki Lud kentine sevk edildiğinin belirlendiğini kaydetti.

 

 

Söz konusu askeri araç sevkiyatının, Hafter milislerinin daha önceki 5 ateşkes ihlalinin ardından gerçekleştiğini aktaran Kununu, Libya ordusu güçlerine teyakkuz halinde olmaları talimatı verdiklerini dile getirdi.

YORUMLAR 2
  • Gakko 3 yıl önce Şikayet Et
    Niye bu adamı bir an önce bitirip ortadan kaldırmıyoruz hayret hep yalan ateşkeslerle bizi kandırıp yığınak filim yapıp işimizi zorlaştırıyorlar bir sefer de önümüze katıp dozer gibi silip çıkalım içinden olacak her zaman olur yani
    Cevapla
  • Memo 3 yıl önce Şikayet Et
    Sorun rusya . Batıdan intikam alıyor. Türkiye zaten zararı olmaz. Nato ve batı ülkelerini kovmaya çalışıyoruz. S400 ne olduğunu anladınmı?
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR