Dünyanın başına korona belasını salan Çin'den tepki çeken görüntüler

Salgının ortaya çıktığı Çin'in başkenti Pekin'de salgınla mücadele eden kişilerin ödüllendirildiği 3 bin kişilik etkinliğe katılanlar arasında fiziksel mesafe olmaması ülkede ve dünyada tepkilere neden oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 09.09.2020 12:00 GÜNCELLEME 09.09.2020 13:12 DÜNYA
Dünyanın başına korona belasını salan Çin'den tepki çeken görüntüler
Dünyanın başına korona belasını salan Çin'den tepki çeken görüntüler

Salgının ortaya çıktığı Çin’de hayat fazlasıyla normale döndü. Başkent Pekin’deki Büyük Halk Salonu’nda (Great Hall of the People) düzenlenen toplantıda pandemiyle mücadelede başarı gösteren kişilere Çin Devlet Başkanı Xi Jinping tarafından madalya verildi.

 

Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı toplantıdaki katılımcılar arasındaki fiziksel mesafe olmaması ise sosyal medyada tepkilere neden oldu.

 

Öte yandan kentte virüs tedbirleri hala sıkı bir şekilde uygulanmasına rağmen toplantıdaki fotoğraflar Avrupa'da yeni bir tartışma yarattı. Ziyaretçilerin etkinlikteki kaygısız davranışları ise hem Çin’de hem de dünyada çeşitli tartışmalara neden oldu.

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Zanzibargo 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunların hepsini toptan temizleyeceksin biz ise hala miçoyla macarona ile uğraşiyoruz. Bir kul da demiyorki esas dunyanın basına bela bu adamlar. Bir de utanmadan devlet bsskkannlari niye bize kızıyorsunuz her yerde çıkabilirdi virüs diyor. Sanki bütün dünya bunlar gibi yamyammış gibi. Haritadan sileceksin bu kadar basit. Ucuz çin malları nı nasıl alırız sonra diyerek tepki gösteremiyor çoğu ülke . Halen para
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya öldürürler yada ilacı var bu alçaklarda, bizdeki ölüm ve vaka sayısı milyarlık çini geçti
    Cevapla
  • mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    bunlarda koronanın ilacı var ondan böyleler.
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar yürüyen herşeyi yemeye devam ederse virüsler vitmez zaten
    Cevapla
  • Mustafa Türksoy 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu paylaşımlar tamamen hikaye. Dünyanın gözünü boyamak istiyorlar. Adamlarda virüs diye birşey yok. Hepsi yalan. Virüsü dünyaya yayan 1 milyar 700 milyon luk bir ülke nasıl oluyor da bi şehirden başka bir yere bulaşmıyor.. Üstelik daha geçenler onbinlerin katıldığı konserler ve havuz partileri medyaya yansıdı. Kısacası Coronanın sorumlusu bunlar ve şimdi dalga geçiyorlar dünyayla. Bunlardan uzak durmalı
    Cevapla
  • Gürbüz 3 yıl önce Şikayet Et
    "Bu paylaşımlar tamamen hikaye" ifadeni kınıyorum. Çinlilerle ortaksın herhalde ki, malumatın var. Biz zaten işin aslını bilmiyoruz. Sen anlat anlat.
    Cevapla
  • özkonyali 3 yıl önce Şikayet Et
    hikaye değil inşaallah sende yaklanırsın bu hastalığa ve senin gibi düşünenler. cahillik tavan yapmış. senin gibi açıklama yapanları çok gördüm. hastalığa yakalandıktan sonra geri vites yaptı hepsi..illaki yakalanman gerekiyor tabi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR