Yunanistan'dan yeni tahrik: ABD'den skandal destek

Yunan basını flaş gelişme olarak duyurduğu haberinde "ABD'ye ait Abrams tankları ile Yunan ordusuna ait Leopard tanklarının Batı Trakya'da, Türk nüfusunun da yoğun olarak yaşadığı İskeçe Kayalar'da ortak tatbikat yapacağını açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 14.09.2020 14:41 GÜNCELLEME 14.09.2020 14:41 DÜNYA
Yunanistan'dan yeni tahrik: ABD'den skandal destek
Yunanistan'dan yeni tahrik: ABD'den skandal destek

Doğu Akdeniz'de gerilimi tırmandıran Yunanistan, Batı Trakya'da bu kez de ABD ile ortak tatbikat yapma kararı aldı.

 

 

Yunanistan basının flaş gelişme olarak duyurduğu haberde, Yunanistan ile ABD’nin Batı Trakya'da Türklerin yoğun olduğu İskeçe Kayalar'da (Petrohori) bölgesinde 14-18 Eylül 2020 tarihleri arasında ortak tatbikat yapacağını açıklandı.

BATI TRAKYA'DA ABD İLE İLK TATBİKAT

 

 

Öte yandan, Batı Trakya’da ilk kez ABD ordusuna ait tankların Yunan ordusuna ile ortak tatbikat gerçekleştireceği de ifade edildi. Yunan medyasının haberine göre, ortak tatbikatı Yunanistan Genelkurmay Başkanı Konstantinos Floros ile Avrupa kanadında görev yapan ABD’li üst düzey komutanların izleyeceği ifade edildi. Tatbikatı ABD’nin Atina Büyükelçisi Geoffrey Pyatt ve Selanik Başkonsolosu’nun da takip edeceği kaydedildi. Tatbikatta ABD ordusuna ait M1A2 Abrams tankları ve Yunan ordusuna ait LEO2HEL ile LEO2A4 tankları hareket halinde sabit hedeflere yönelik atışlar gerçekleştireceği kaydedildi.

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 33 TÜMÜ
  • diriliş 3 yıl önce Şikayet Et
    sizin bir pilaniniz varsa Allah in da bir planı var görelim mevlan neyler neylerse güzel eyler....
    Cevapla
  • Yalçın 3 yıl önce Şikayet Et
    Meis 15-20 sene öncesine kadar boştu, sahiplenen bile yoktu. Şımarıklığının sonucunda bir ateş çıkacak. Yunan a karşı jetleri meisin üzerinde alçaktan geçireceksin. Bazen Çiller i arıyoruz. Allah yardımcımız olsun.
    Cevapla
  • ESKI KOMANDO 3 yıl önce Şikayet Et
    bütün Trakya ve ege den ve Amerikan uydu devletlerinden saldıracaklar belli abd le zor baş ederiz üzüldüğüm savaşıp ölmek değil üzüldüğüm Müslümanlarının birlik olmaması ulan yunan çocuklarımizdan birine zarar verirsen acınası kana bularim tek gelip...
    Cevapla
  • İslamınçocukları 3 yıl önce Şikayet Et
    tatbikat fosss çıkacak
    Cevapla
  • Altaylar 3 yıl önce Şikayet Et
    İnşaallah tüm İslam ve Türk düşmanları birbirine düşer, birbirlerini yerler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR