Yunanistan’dan yeni tahrik: Meriç Nehri sınırına dev haç diktiler

Atina yönetimi, Yunanistan ile Türkiye arasında sınır bölgesi köylerinden biri olan Yeni Bosna’ya (Nea Vissa) dev haç dikerek, yeni bir provakasyona imza attı.

ABONE OL
GİRİŞ 18.09.2020 09:48 GÜNCELLEME 18.09.2020 09:48 DÜNYA
Yunanistan’dan yeni tahrik: Meriç Nehri sınırına dev haç diktiler
Yunanistan’dan yeni tahrik: Meriç Nehri sınırına dev haç diktiler

Yunanistan dün Meriç Nehri sınır bölgesinde bir provokasyona daha imza attı. Doğu Akdeniz’de gerilimi tırmandıran Atina yönetimi, Yunanistan ile Türkiye arasında sınır bölgesi köylerinden biri olan Yeni Bosna’ya (nea vissa) dev haç dikildi.

 

BATI TRAKYA'YA MESAJ

Haçın açılışı ise papazların duaları eşliğinde törenle yapıldı. Haç, Türkiye’den görülecek şekilde yerleştirilerek ışıklandırıldı. Askeri ve bölgedeki yetkililerin de katıldığı törende papazlar eşliğinde haça dualar okundu.

 

Batı Trakya bölgesindeki Yunan medyası olaya geniş yer verirken, törende kısa konuşma yapan papazlar “Türkler bunu her gördüklerinde bizi hatırlayacak” dedi.
 

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • halıcı 3 yıl önce Şikayet Et
    eee o kadar yunan askeri için bir tane mezar taşı hazırlamışlar olsun o kadar tam bir sosyal devlet bravo yonanistan
    Cevapla
  • balıklı 3 yıl önce Şikayet Et
    insanların kalbine, doğru makul aynı zamanda faydalı bir fikir, huzur güven koyabiliyor musun. bir takım şekilleri bi yerlere dikmek insanlarda bir şey değiştirmiyor. huzur vermiyor güven vermiyor. gençliğiniz iç sıkıntıdan dolayı bataklıkta onları bari kurtarabilirseniz insanlığa, kendinize büyük hizmet etmiş olursunuz. gençlik doğru inançla kurtulacak direk dikmekle değil.
    Cevapla
  • M.ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Müflis tüccar eski defterleri karıştırırmış bu misal ister direk aya kadar çıksa ancak kendilerini tatmin eder o kara papaza sormak lazım çokmu tatmin oldu açaba aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş o misal Allah akıl fikir versin tabi varsa
    Cevapla
  • ,Y. A... 3 yıl önce Şikayet Et
    Devletin kasasından dikerler, secim yatırımı, kalplere dikmediler ya, dikilir sökülür..
    Cevapla
  • o. bingel 3 yıl önce Şikayet Et
    anında fener patrikhanesini kapatin haydi türkiye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR