ABD'li gazeteci İstanbul'da ölü bulundu

ABD'li gazeteci Andre Vltchek, Karaköy'de aracının içinde ölü bulundu. Araç incelenmek üzere emniyet otoparkına çekilirken Vltchek'in eşi ve şoförlerinin ifadesinin alınacağı öğrenildi.

ABONE OL
GİRİŞ 22.09.2020 12:12 GÜNCELLEME 22.09.2020 13:06 DÜNYA
ABD'li gazeteci İstanbul'da ölü bulundu
ABD'li gazeteci İstanbul'da ölü bulundu

Olay, Kemankeş Sokak üzerinde bulunan bir otelin önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Rusya doğumlu ABD'li gazeteci Andre Vltchek (57), eşi Rossie İndira Vltchek ve iki şoförle birlikte 9 gün kaldığı Samsun'dan kiraladığı VIP araçla İstanbul'a yola çıktı. 

 

Kalacakları otelin önüne saat 05.30 sıralarında geldiklerinde eşi Vltchek'i uyandırmak istedi. Vltchek'i hareket etmediğini gören eşi ve şoförler sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Vltchek'in öldüğünü belirledi. Polis ekipleri sokağa güvenlik şeridi çekti.

Olay yeri inceleme ekipleri ise araçta inceleme yaptı. Belgeselci ve araştırmacı gazeteci Andre Vltchek'in ölümünü polis kayıtlarına "şüpheli ölüm" olarak geçtiği öğrenilirken, cenaze Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Araç incelenmek üzere emniyet otoparkına çekilirken Vltchek'in eşi ve şoförlerin ifadesinin alınacağı öğrenildi.

 
KAYNAK : DHA
YORUMLAR 5
  • hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir ajan daha gebermiş
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Ankaradaki kadın ensesinden vurulmuş açıkçası infaz edilmiş şüpheli bulunmuyor.adam arabasında şoförü ve karısının yanında ölmüş şüpheli bulunuyor.sasilacak iş birileri dürüst çalışmıyor.
    Cevapla
  • birkıssadanbinhisse 3 yıl önce Şikayet Et
    ya risya ya abd ikisinden biri operasyon cekmis ajanlarin hepsi bulunup ulkede sınır dışı edilmeli ulkede filimlerde gordumuz seyler hergun yasaniyor ajan kovalama sahneleri filimlerde bosuna degil ulkem hepsine saglam operasyon cekmeli ibreti alem gormeli kasikci olauinda gorduler olayi nasil cozdumuzu
    Cevapla
  • Batandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Bana böyle haberle gelin canımı yiyin. Ne o memleket yabancı karda geçilmez oldu. Lokantaya giriyoruz bir biz yerliyiz. Çalışanlar yabancı, müşteriler yabancı. Biz azınlıkta kaldık.
    Cevapla
  • yorumcu geldi 3 yıl önce Şikayet Et
    ülkemde ki yabancı gazetecilerin yüzde 90 nı ajan, bizimkilerde başka ülkeye hain olarak gidiyor.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR