Yunan gazetesi çirkin manşeti yine yayınladı

Yunanistan'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik hakaret ve küfürlerle gündeme gelen Dimokratika gazetesi, aşağılık manşetini yeniden yayınladı. Her fırsatta Türk düşmanlığını açıkça dile getiren gazetede, küfürlü paylaşım yine sayfa başından yayınlandı. Gazete için Yunan hükümeti yalnızca kınama açıklamasında bulunmuş, herhangi bir yaptırım uygulamamıştı.

ABONE OL
GİRİŞ 22.09.2020 12:44 GÜNCELLEME 22.09.2020 12:48 DÜNYA
Yunan gazetesi çirkin manşeti yine yayınladı
Yunan gazetesi çirkin manşeti yine yayınladı

Yunanistan'ın yargı yoluna taşınan Dimokratika gazetesindeki çirkin manşet, bugün yeniden baş sayfadaki yerini aldı. Yunan hükümetinin herhangi bir yaptırımda bulunmadığı gazete, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik aşağılık dilini yeniden sayfalarına yansıttı.

 

 

AHLAKSIZ MANŞET YENİDEN YAYINDA

Yunan gazetesinin attığı manşet bugün üçünkü kez, yeniden baş sayfadaki yerini aldı. Türkiye'nin Cumhurbaşkanına açık bir şekilde küfür ve hakaretler savunarak basın özgürlüğünün arkasına sığınan Yunan paçavrasına yönelik tepkiler yükseliyor. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşılan manşete gelen eleştirilerde gazetenin dilinin, basın ve ifade özgürlüğü ile bir alakasının bulunmamasına dikkat çekildi.

 

 

YUNAN DIŞİŞLERİ'NDEN CILIZ KINAMA

Geçtiğimiz günlerde ilk kez yayınlanan ahlaksız manşete Yunan Dışişleri Bakanlığı'ndan kınama bildirisi yayınlanmıştı. Yayınlanan kınamada hakaretin basın özgürlüğü ile bir ilgisi bulunmamasına dikkat çekilirken, gazeteye bir yaptırımda bulunlmaması ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan özür dilenmemesi tepki çekmişti.

Söz konusu gazetenin çirkin manşeti, Türkiye'de yargıda bulunuyor. Soruşturma başlatılan gazete hakkında yasal süreç başlatıldı.

 

YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • ALPAY 3 yıl önce Şikayet Et
    Onları seviyesine inmeden onların diliyle onlara cevap vermek çok mu zor? Sayın Fahrettin ALTUN bu konularda ehemmiyetlidir. Bir gazeteyle anlaşsın olup biter.
    Cevapla
  • MAVİ VATAN 3 yıl önce Şikayet Et
    yunan en iyi bildiği şeyi yapmış havlamış bir kemik atın önüne kuyruk sallar susar
    Cevapla
  • biri 3 yıl önce Şikayet Et
    şşşşşş kıytırık yunan. iyi dinle bir daha söylemeyeceğim. şimdi evvela biz bir yere gitmiyoruz. buradayız. izmir de, efeste, buraları tekrar alıp, efes antik tiyatrosunda tiyatro oynayacağınız hülyalı rüyalarınızı kabusa çevireceğiz İnşallah. bu küfürleri yeri geldiğinde size fena yedireceğiz. bundan hiç şüpheniz olmasın. boyunuzdan büyük laflar etmeyin hele küfür hiç etmeyin ki o azıcık aklınızdan da olmayın. o zavallı fransaya da fazla güvenmeyin. kıytırık yunan sen battığında o zavallı fransa sana bir kuruş para verdi mi, evropa birliği sana bir kuruş para verdi mi vermedi. hâlâ sana silah satmanın derdindeler. zavallılar topluluğu. haddinizi aşmayın bak bu son olsun. bir daha olmasın.
    Cevapla
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    az kaldı kafirler sonunuz yakındır ZAFER İSLAMINDIR ZAFER ALLAH'INDIR tüm kudurmuşluğunuz müslüman olmamızdandır dünya başınıza yıkıldığında iş işten geçmiş olacak
    Cevapla
  • tıynet 3 yıl önce Şikayet Et
    kem söz sahibine aittir. bu kadar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR